Objavljeno 01.09.2017.

Dramska serija Čista ljubav - sadržaj i epizode

Serija 'Čista ljubav' zasigurno će prikovati gledatelje uz male ekrane, a to je potvrdila i autorica Nataša Buljan. Priča je napeta, puna obrata i velikih životnih preokreta s kojima će se gledatelji lako povezati. Ali prije svega, to je priča o onome što nas sve pokreće - o ljubavi.

Epizoda 68

Štef Rankovim novcem kupuje od Milana kuću. Sonja se, baš kao i Dina, šokira kad shvati da je Štef kupac. Edita dolazi kod Sonje tražiti dozvolu da priredi humanitarnu večeru za Jasnu, ali tamo ju Jasna zamijeni s Verom i podsjeti na gubitak djeteta i čitav njen promašen život. To je duboko potrese, a spoznaju da je beskorisna stara žena joj potvrdi Sonjino otkazivanje večere. Tješi ju Profesor. Sonja se sprema na put s majkom i obitelj emotivno reagira na njen odlazak. Rus potakne Ranka da pošalje Snježanu na put. Misleći da se radi o njihovom bračnom putovanju, Snježana se presretna pakira. U međuvremenu, Ranko nudi pomoć Sonji, no ona to odbija. Ranko ne odustaje i govori razočaranoj Snježani da neće ići s njom na put. Tomo i Hrvoje saopće potresenoj Emini da je Snježana bila madam, a Hrvoje prizna Tomi da Ranku duguje novac. Tomo je ljut na Hrvoja, no Helena ga podsjeti da je on i dalje njegov prijatelj.

68.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Protagonisti serije, Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić u liku Sonje, tete u vrtiću, koja je navikla stavljati tuđe potrebe ispred svojih, izrazito toplog osmjeha i čistog srca, pokazat će da se za istinsku ljubav valja boriti, kao i da u životu treba zaprljati ruke, ali duša mora ostati čista.Sjajna glumačka postava predvođena Ivanom Hercegom, Momčilom Otaševićem, Tarom Rosandić, Sanjom Vejnović, Ksenijom Pajić, Mladenom Vulićem, Nives Celzijus, Sementom Rajhard, Sašom Anočićem, Dadom Ćosićem, Ljubomirom Kerekešom, Martinom Stjepanović, Dorom Arar, Olgom Pakalović, Markom Petrićem, Csillom Barath Bastaić, Krunoslavom Klobučarom, Martinom Čvek, Arminom Omerovićem, Sarom Moser, Slavkom Sobinom, Lanom Gojak, okupila se s čelnim ljudima produkcijskog tima Nove TV.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

Maki 30.03.2018.:

Sise ju

Komentiraj