Objavljeno 01.09.2017.

Dramska serija Čista ljubav - sadržaj i epizode

Serija 'Čista ljubav' zasigurno će prikovati gledatelje uz male ekrane, a to je potvrdila i autorica Nataša Buljan. Priča je napeta, puna obrata i velikih životnih preokreta s kojima će se gledatelji lako povezati. Ali prije svega, to je priča o onome što nas sve pokreće - o ljubavi.

Epizoda 78

Snježana zove misterioznog čovjeka i odlazi iz Vrhovca. Dirljivo se oprašta sa Sonjom, zabrinuta daleko više za nju nego za sebe. Rus rasprema Snježaninu sobu te se Ranko od nje oprašta. I sam se zapita vrijedi li glumiti obitelj sa Sonjom? Tomo spava kod Branke. Helena, očajna što gubi sve adute, tjera Mašu da glumi astmatični napad. Međutim, Maša je već jako potresena i “lažni” napad se uskoro pretvori u pravi i Maša se počne gušiti. Helena i Tomo zovu hitnu. Liječnica uspijeva spasiti Mašu, koja naposljetku otkrije Tomi istinu – Helena ju je naučila da glumi napade astme. Ovo je kap koja prelije čašu – Tomo izbacuje Helenu iz kuće. Profesor i Edita naizgled idilično počinju zajednički život, ali Profesor uskoro shvaća da će to biti zahtjevnije nego što je mislio. Blaž nagovori Gogu da mu vrati otkazno pismo prije no što ga Štef pročita. No, u razgovoru s Brankom, Blaž se uvali i stvori dobru sliku o sebi temeljenu upravo na otkazu.

78.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Protagonisti serije, Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić u liku Sonje, tete u vrtiću, koja je navikla stavljati tuđe potrebe ispred svojih, izrazito toplog osmjeha i čistog srca, pokazat će da se za istinsku ljubav valja boriti, kao i da u životu treba zaprljati ruke, ali duša mora ostati čista.

Sjajna glumačka postava predvođena Ivanom Hercegom, Momčilom Otaševićem, Tarom Rosandić, Sanjom Vejnović, Ksenijom Pajić, Mladenom Vulićem, Nives Celzijus, Sementom Rajhard, Sašom Anočićem, Dadom Ćosićem, Ljubomirom Kerekešom, Martinom Stjepanović, Dorom Arar, Olgom Pakalović, Markom Petrićem, Csillom Barath Bastaić, Krunoslavom Klobučarom, Martinom Čvek, Arminom Omerovićem, Sarom Moser, Slavkom Sobinom, Lanom Gojak, okupila se s čelnim ljudima produkcijskog tima Nove TV.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj