Objavljeno 24.03.2017.

Dirljiva ljubavna priča Voli me zauvijek - sadržaj i epizode

Nova meksička telenovela 'Voli me zauvijek' dirljiva je priča u kojoj će moć, zavist, sebičnost i posesivna želja tragično obilježiti istinsku ljubav Pauline i Adriána, no oni će se unatoč svemu boriti za svoju ljubav i pod cijenu svoga života.

Epizoda 112

Félix i Nuria se međusobno optužuju zbog neuspjelog Gonzalovog ubojstva. René i Carolina su u sobi kada se pojavi njegova mama. Carolina se skrije, a on se naljuti kada mu mama kaže da će ona i Alan ostati u Cancúnu. Mama ode, a on otjera Carolinu iz sobe. Fernanda i Alexis gledaju fotoalbum nakon večere. Chelo kaže Tobíasu da će ga uvijek voljeti ma što da se dogodi. Raquel kaže Mauriciju, Alanu i Valentini da ju je Nuria udarila nakon što je ubila Alfonsa. Tobías odbacuje svoje posvojitelje Chelo i Beta jer je on sada Murat, a oni su posluga. Jaime prešućuje Giseli da ima rak. Gonzalo prijavi Nuriju policiji i osjeća veliku krivnju jer nije primijetio da mu je kći problematična. Tobías mrzi Nuriju jer ga je htjela dati u sirotište.

112.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Paulina je kći Gonzala Murata, bogatoga hotelijera. Otac ne prihvaća njezinu vezu s Adriánom jer ga smatra nedovoljno dobrim za njihov društveni status. S druge pak strane, Adriánova sestra Julieta pokušava upravljati bratovim životom i ne prihvaća njegovu vezu s Paulinom. Ne želi da se Adrián oženi kćeri očevog ubojice.

Sve to ugrožava Paulinin i Adriánov odnos i njihov budući brak. Činjenica je da Julieta govori istinu. Gonzalo je doista u prošlosti prevario njezinog oca, ali on to nikada neće priznati jer sada uživa u ugledu i imidžu besprijekornoga čovjeka, no daleko je on od savršene osobe.

Unatoč svemu, Adrián i Paulina štite svoju vezu, a pomaže im Camilo koji je oduvijek zaljubljen u Paulinu, ali u želji da ona bude sretna, odluči im pomoći. Na dan vjenčanja, Julieta uspije nabaviti dokument koji dokazuje da je Gonzalo počinio prijevaru za koju ga ona optužuje. Ona prisili Paulinu da odustane od udaje za Adriána kako joj ne bi oca poslala u zatvor. Paulina kaže Adriánu da ga ne voli toliko da bi se zbog njega svega odrekla. Shrvani Adrián odlazi u London.

Paulina vene od tuge, ali utjehu nalazi u malenome Mauriciju, siročetu gluhome od rođenja, o kojemu se brine kao o svome djetetu. Kada otkrije da je trudna, Paulina odluči otići u London u potragu za Adriánom, ali ondje je uvjere da on već ima drugu. Ona prešuti svoju trudnoću i pristane na brak s Camilom koji će poslije dati svoje prezime njezinoj djevojčici, malenoj Valentini.

Izvor, foto: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu