Objavljeno 06.12.2016.

7. sezona hit serije Živi mrtvaci - sadržaj i epizoda

Velika FOX-ova uspješnica napokon kreće sa sedmom sezonom! Serija "Živi mrtvaci" bazira se na istoimenom strip-serijalu autora genijalnog Roberta Kirkmana, tvorca ujedno i serije "Outcast" – još jedne velike uspješnice. Prva epizoda sedme sezone premijerno je prikazana 24. listopadana svim FOX kanalima izvan SAD-a u više od 125 zemalja svijeta.

Serija priča priču o mjesecima i godinama koji su uslijedili nakon strašne zombi apokalipse, te prati grupu preživjelih koju predvodi Rick Grimes. Rick nastoji pronaći siguran dom za sve preživjele, te način kako spasiti svoj život i život grupe od napada krvoločnih zombija. „Živi mrtvaci“ su hvaljeni od strane gledatelja, ali i kritike koja je seriju proglasili „pravim fenomenom“.Izvršni producenti serije su: Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse.

Šesta sezona serije doživjela je veliki uspjeh i srušila sve globalne rekorde gledanosti, te je zauzela prvo mjesto kao najgledanija serija na tržištima izvan SAD-a. Finalna epizoda šeste sezone šokirala je sve gledatelje, ostavivši ih u nedoumici - tko će od hrabre jedanaestorice biti pogubljen? 

U prvoj polovini sedme sezone, grupa je i dalje pod terorom Negana, koji će uspješno preuzeti kontrolu nad preživjelima, uvjeravajući ih i namećući im svoja pravila. Krajnje strašna činjenica za njih biti će primjer onoga što se može dogoditi ako ga ne poslušaju...

PR članak

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu