Objavljeno 11.04.2018.

Znate li koja je razlika između mostinga i ghostinga?

Možda ste već jedan od ova dva oblika 'veze' doživjeli bilo s muškarcem ili prijateljicom, a da niste niti znali kako se radi o mostingu ili ghostingu!

Izraz ghosting je odnos u kojem muškarac ili čak prijateljica odluči prekinuti svu komunikaciju iz jednostavnog razloga jer se više ne žele družiti s vama.

Izraz mosting je još nešto gore. Kada vam muškarac kaže kako ste savršena za njega i onda nestane bez 'trga i glasa' nekoliko tjedana poslije. Kod mostinga vam osoba da do znanja kako ste joj super, ali onda odjednom nestane bez objašnjenja jer je tako odlučila.

To su osobe koje stvaraju lažan osjećaj povezanosti s vama kako bi dobili nešto što žele, a ako to nije ostvarivo, jednostavno nestanu.

Foto: pexels
A.Đ.





Povezani sadržaj



Komentari:

Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. 25.04.2018.:

Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li bili zabrinuti za svoju tvrtku i trebate zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Jeste li odbijeni zajam od banke? Imate li prevelik dug i tražite zajam kako biste očistili svoje dugove? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Radim brzu uslugu odobrenja i transakcije su brze i zajamčene. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

Komentiraj




Popularno na blogu