Objavljeno 06.01.2017.

Žene otkrile koji tip muškarca najbolje utječe na intenzitet njihova orgazma!

Znanstvenici sa Sveučilišta u Albanyju su proveli anketu u kojoj su sudjelovale mlade žene, otkrivajući detalje o svom seksualnom životu - osobito o orgazmu.

Znanstvenici su usmjerili istraživanje na otkrivanje informacija o tome koliko često i koliko intenzivno žene doživljavaju orgazme te kako na vrhunac utječu njihovi partneri.

Žene koje su sudjelovale u istraživanju morale su ocijeniti izgled i karakter partnera. Istraživanje otkriva kako će žena lakše doživjeti orgazam ukoliko je njezin partner bogat, samopouzdan i obrazovan. Dok intenzitet orgazma ovisi o izgledu partnera. Žene koje su izjavile kako je njihov partner zgodan imale su intenzivnije orgazme, a široka ramena dodatno su povezivale sa seksualnim zadovoljstvom.

Također i smijeh igra veliku ulogu u seksu. Ispitane žene su otkrile kako se češće seksaju i doživljavaju orgazme s muškarcima koji imaju dobar smisao za humor.

Seksualno zadovoljstvo kod žena je povezano s fizičkom privlačnošću koju one osjećaju prema svojim partnerima, a na privlačnost dodatno utječe širina partnerovih ramena.

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu