Objavljeno 12.04.2017.

Zbog ovih sitnica muškarac se može iznova zaljubiti u vas

Priča se kako je zaljubljenost prolazna faza, a ljubav je ta koja na kraju ostaje. No, postoje neke sitnice zbog kojih se muškarac ipak može iznova zaljubiti u ženu.

Da zaljubljenost ne etiketiramo kao prolaznu stvar:

1. Trenutak mirenja nakon svađe

Svađa nije niti malo ugodan čin neke veze, ali je zato neizbježna. Kad se i dogodi nastojte ju izgladiti razgovorom i razumijevanjem. Na muškarca će to djelovati tako da će se čvršće povezati s vama, a na neki način probuditi će se njegovi potisnuti osjećaji.

2. Kada provedete cijeli dan u krevetu 

Sigurni smo kako svaki par ima jedan svoj ovakav dan. Ipak, ne mislimo da se taj jedan cijeli dan samo izležavate. Doručak u krevetu, maženje, razgovori, gledanje dobrog filma, učvrščivanje veze. Ukoliko uspijete provesti jedan takav dan zajedno, onda je to siguran znak kako ste stvoreni jedno za drugo, a on će shvatiti kako je uistinu zaljubljen u vas.

3. Trenuci provedeni na njegovom ramenu

Muškarci obožavaju vidjeti svoju partnericu kako se odmara na njegovu ramenu. To mu daje osjećaj muževnosti, a posebno mu je slatko gledati vas dok spavate - tu bi mogao shvatiti koliko je zaljubljen.

4. Leći i probuditi se jadno pokraj drugoga

Ukoliko ste vi zadnje što vidi pred spavanje i prvo kad se probudite, a ukoliko uz to, bez iznimke, navečer i ujutro čujete riječi 'volim te' znajte kako vas voli, a ukoliko uz to bude i poljubac onda je on i više nego zaljubljen.

Foto: pixabay
M.Đ.


Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu