Objavljeno 10.07.2019.

Veliku većinu žena ovo odbija od seksa!

Neuredna spavaća soba može loše utjecati na kvalitetu sna, a kako se čini može čak negativno utjecati i vaš seksualni život.

Istraživanje koje je provedeno na Storage World otkriva kako će se većina žena osjećati dovoljno nelagodno kada vidi neurednu sobu kod frajera te će je to u potpunosti ohladiti od seksa.

Čak 51 posto žena priznaje kako neuredna spavaća soba kod frajera u trenutku 'ubija' njihovo seksualno raspoloženje.  Seksualne odnose potencijalno uništava previše stvari raspršenih po sobi, iako to za većinu muškaraca i nije neki nered.

I dok neuredna soba kod velikog boja žena ubija želju za seksom, problem u tome vidi svega 25 posto muškaraca.

Seks na jedno noć nije jedini kod kojeg se bilježi ovaj problem. Naime, tri četvrtine ljudi u vezama s boji suočiti sa svojom boljom polovicom zbog neurednosti.

Foto: shutterstock
A.Đ.


Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj