Objavljeno 14.05.2019.

Veganski kondomi - sigurni za vas i za okoliš

Kada se situacija u spavaćoj sobi zagrije, razmišljate li ikada o tome kako vaše seksualne igre mogu biti prijateljske prema okolišu? Sigurno ne!

Web stranica Vegan.com je uzela u obzir tu činjenicu o kojoj nitko ne razmišlja previše. Njihovi eko-prijateljski kondomi vas štite od trudnoće i spolno prenosivih bolesti tijekom seksa, a nakon toga zaštita okoliša je zagarantirana.

Obični kondomi su napravljeni pomoću sastojka zvanog kazein - protein koji se nalazi u kravljem mlijeku, a zbog njega je lateks gladak. Veganski kondomi su izrađeni bez lateksa, ali trebate znati kako nisu svi kondomi bez lateksa veganski.

Jedan od najpopularnijih veganskih kondoma je brend Glyde, koji kondome izrađuje uz pomoć ekstrakta čička koji čini isto što i kazein. Veganski kondomi su malo skuplji za proizvodnju i još uvijek nisu dostupni za kupnju izravno u trgovinama. Mogu se kupiti putem online trgovine.

Foto: vegan
A.Đ.


Povezani sadržajKomentari:

Donald Rodgers 24.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (joinilluminati66@gmail.com)
ili preko agenta whats-app kroz ovaj kontakt.
33751412396.

Komentiraj