Objavljeno 30.04.2020.

Što znači kada osjećamo žaljenje u vezi?

Veze su jedna od najvažnijih stvari u našem životu, bilo da se radi od obiteljskim, prijateljskim ili ljubavnim odnosima. Ponekada u tim odnosima proživljavamo 'vrtuljak emocija' i sumnjamo u odluke koje smo donijeli.

Žaljenje često dolazi nakon određenih poteza u odnosu, a taj osjećaj može značiti i kako ste odrasli kao osoba i shvatili kako ste trebali drugačije postupiti.

Sumnje i osjećaj žaljenja u romantičnim vezama najčešće se javljaju kada ne iskažemo svoje stvarne osjećaje, kada se odričemo snova zbog partnera ili kada ostajemo u vezi koja je odavno trebala biti završena.

Nedostatak komunikacije obično rezultira žaljenjem bilo zbog onoga što nismo rekli ili kada smo se krivo izrazili. U romantičnim vezama najčešće žalimo zbog dvije stvari:

1. Još nismo preboljeli prekid.
2. Još nismo preuzeli odgovornost za svoje postupke i naučili lekciju iz njih.

Kada osjećamo kajanje i kada nam je neugodno zbog učinjenih postupaka, to nam pomaže i motivira nas za donošenje boljih odluka u budućnosti. Svi učimo iz svog žaljenja i rastemo kao osobe.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Linda Mark 30.04.2020.:

KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu u vezi sa osiguravanjem zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam

Nude sve vrste zajma koje nude

Kratkoročni zajam (5_10 godina)
Dugoročni zajam (20_40)
Zajam za medijski termin (10_20)
Oni nude zajam poput
Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
E-pošta ………. (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald da vas usmjerim za sreću ………………. ….

Komentiraj