Objavljeno 14.05.2019.

Seks onih dana u mjesecu ima svojih prednosti

Koliko god da su oni dani u mjesecu 'teški' za ženu zbog nadutosti, boli, promjena raspoloženja i ostalih pojava, ima nešto što pozitivno utječe na sve te nepoželjne nuspojave menstrualnog ciklusa.

Znate li kako je upravo seks za vrijeme menstruacije osobito dobar za vas. Postizanje orgazma onih dana u mjesecu izbacuje se menstrualna krv u maternicu pa bi se mnogo brže mogli riješiti menstruacije.

Iako je seks tijekom onih dana u mjesecu sporan za mnoge parove, ima i onih kojim je seks za vrijeme menstruacije normalan. Ako vaš partner ne želi akciju onih dana u mjesecu, vrijeme je da uzmete stvar u svoje ruke.

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Donald Rodgers 24.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (joinilluminati66@gmail.com)
ili preko agenta whats-app kroz ovaj kontakt.
33751412396.

Komentiraj