Objavljeno 21.08.2019.

Parovi s aktivnijim seksualnim životom otkrivaju kako nisu pod stresom

Ako se često osjećate tjeskobno, vaša bolja polovica bi vam mogla najbolje pomoći da se riješite tog nelagodnog osjećaja.

Osobe koje se u vezi ili braku imaju prednost koju si slobodne osobe u borbi protiv tjeskobe ne mogu tako lako 'osigurati'.

Ključ borbe protiv tjeskobe se krije u seksu. Prema istraživanju koje je proveo Superdrug Online Doctor, otkriveno je kako su parovi koji se manje seksaju pod većim stresom za razliku od onih koji imaju aktivniji seksualni život.

To je zato što orgazam pokreće oslobađanje oksitocina koji u velikoj mjeri smanjuje razinu stresa. Parovi koji se seksaju šest puta mjesečno su pod 'izuzetnim stresom', sedam puta pod 'velikim stresom' ... devet puta 'uopće nisu pod stresom'.

Pojedinci koji su za sebe rekli kako 'uopće nisu pod stresom' otkrili su kako se u prosjeku seksaju devet puta mjesečno, što je 50 posto više seksualnih aktivnosti od onih osoba koje su rekle kako su pod 'izuzetnim stresom'.

Foto: shutterstock
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj