Objavljeno 03.06.2018.

Ovo su tipovi seksa koje svaki bračni par doživi

Sigurni smo kako će se mnogi složiti s nama - u braku se sve automatizira, pa tako nekako, neovisno o nama dogodi se i automatizacija seksa.

Gotovo svaki bračni par doživio je jednu od ovih vrsta seksa, no ukoliko nije, onda sigurno hoće.

1. Onaj 'po rasporedu' - u današnjem se svijetu događa sve po rasporedu, pa tako je i seks podlijegao tome. Oboje radite, žurite na svoje obaveze, onda nije niti čudo kada i seks dođe u rokovnik. Nije da to podržavamo, no bolje i takav nego nikakav.

3. Pospani - ponekad ste toliko umorni da ne stignete ni razmišljati i seku, no i kad se dogodi takav jedan, onda obično u polu snu popustite i to znači kako se mogu dogoditi mnogi neočekivani trenuci.

4. Seks na eks - to je onaj koji se dogodi između reklama ili tik pred početak omiljene serije, .... Bolje brzinski, jer poslije kada film ili serija završi obično bude kasno i samo se srušite u krevet.

5. 'Bebin' seks - željeli vi to ili ne, dogodit će se i takva vrsta seksa. Složili ste se da je od sada vrijeme za bebu i onda se seksate baš uvijek, čak i kada nemate volju... zašto? Zato što ste odlučili imati bebu, bilo nekom prvo ili krivo, ali takav seks sve je učestaliji u modernim obiteljima.

6. Romantično-perverzni - romantični je onaj koji se većinom upražnjava, no ponekad je vrlo dobro u svakodnevnu rutinu ubaciti i onaj perverzni. Morate biti svjesni toga kako je to jedini spolni organ u kojemu ćete uživati do kraja života i malo perverzije dobro će doći.

M.D.

Foto: pexels

Povezani sadržajKomentiraj