Objavljeno 10.02.2020.

Otkriveno koliko često muškarci i žene mijenjaju posteljinu nakon seksa!

Mnogo vremena provodimo u krevetu, a zapitamo li se nekada da li dovoljno često mijenjamo posteljinu i koliko često s obzirom na igrice pod plahtama?

Istraživanje koje je provela tvrtka Mattress Advisor na 1.000 osoba otkriva koliko dugo čekaju muškarci, a koliko dugo žene na promjenu posteljine nakon seksualnih aktivnosti.

I sve upućuje na to da neke osobe ne mijenjaju postelju dovoljno često, koliko se očekuje, osobito nakon akcije pod plahtama.

Istraživanjem je otkriveno kako prosječno muškarci posteljinu mijenjaju nakon 11 dana, a žene nakon četiri. Nakon seks za jednu noć muškarci će posteljinu promijeniti nakon 18 dana, a žene nakon dva dana.

Dok slobodni muškarci priznaju kako posteljinu mijenjaju svakih 45 dana. Muškarci će češće promijeniti postelji ako misle kako bi mogli imate 'sreće' s nekom ženom, ali to opet ovisi o tome koliko često djevojke dovode doma.

43 posto muškaraca će promijeniti posteljinu prije izlaska u grad ako smatraju da postoji šansa za seks nakon izlaska, dok će to učiniti 33 posto žena. No, ako je seks zagarantiran nakon zabave 49 posto muškaraca i 39 posto žena će promijeniti posteljinu.

Prosječna osoba mijena posteljinu svaka 24 dana, muškarci i žene u vezi to čine i češće, dok su najveći čistunci parovi u braku.

Foto: shutterstock
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Jazaert 19.02.2020.:

Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ..........>>>>>>>>> www.Dollars7.com

Linda Mark 13.02.2020.:

KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite g. Davidu Wilsonu za vaš zajam

Nude sve vrste zajma koje nude

Kratkoročni zajam (5_10 godina)
Dugoročni zajam (20_40)
Zajam za medijski termin (10_20)
Oni nude zajam poput
Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita .......
Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla
Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je David Wilson financijski zajam mjesto na kojem ga možete uputiti, samo mu recite da ja gospođa Linda McDonald usmjeravam vam sreću ................... ....

Komentiraj
Popularno na blogu