Objavljeno 03.09.2018.

Odlučila se seksati svakog jutra s partnerom tjedan dana i evo što je zaključila!

Svakodnevno se moramo brinuti o iscrpljujućim stvarima kao što su posao, računi ... ali isto tako možemo imati i orgazam. Zaključak broj jedan: Jutarnji seks je nevjerojatno energičan.

Kako netko tko nije jutarnja osoba da uživa u 20 minuta akcije u krevetu. Otkrila sam, nakon tih jutara kako mi je lakše ustati iz kreveta. Skočio je moj broj otkucaja srca, što je jednako početku dana s kratkim aerobnim treningom, ali puno zabavnije od toga. Zaključak je ako i nisi jutarnji tip - manje kave, više seksa!

Moj partner i ja smo započinjali naše dane s odličnim raspoloženjima. Zapravo, otkrila sam kako bili zaigrani u vrijeme pripreme ujutro, baš kao i kad smo prvi put počeli živjeti zajedno. Većinu dana smo se tuširali zajedno, a ne odvojeno i nastavili ljubiti i koketirati tijekom jutra dok se ne bi razdvojili. Znanost me ovdje podupire: Istraživanje pokazuje kako seks oslobađa oksitocin, osjećajne kemikalije u našem mozgu, što nas tjera da se osjećamo veselije i bliskije s našim partnerima. Dakle, dobivanjem zdrave doze kemikalija je prva stvari ujutro, zbog čega smo svaki dan bili super raspoloženi. No, zaključak je taj kako nije baš naš jutarnji ritual bio čarobni protuotrov za okončanje svih pritužbi. Još uvijek je bilo trenutaka tijekom tjedna kada je jedno od nas bilo razdražljivog raspoloženja. Živimo zajedno i ljudi smo. No, oboje priznajemo kako nam je rano jutarnja intimnost pružila osjećaj više međusobne povezani kako su dani prolazili.

Priznajem, bila su dva dana tijekom tjedna kad sam bila u iskušenju da prespavam seks. Imala sam jedno posebno rano ujutro i jednu osobito kasnu noć, a dodatnih 20 minuta sna mi je odlično zvučalo. Ipak, nismo preskočili seks ta dva jutra i nakon što sam potisnula umor bila sam tako sretan da sam to učinila. Pomislila sam: 'Zašto bi radije spavala nego ovo učinila?'

Foto: pixabay
A.Đ./popsugar

Povezani sadržajKomentiraj