Objavljeno 29.11.2017.

Novo seksualno pomagalo: Od sada možete doživjeti šareni orgazam

Seksualnim pomagalima nikad nisu bila ovoliko atraktivna – bi li isprobali šareni orgazam usprkos upozorenjima ginekologa o štetnosti?

Ovo ljeto su žene masovno počele koristiti kapsule za šareni orgazam napravljene na bavi šljokičastog praha. Kapsule proizvodi tvrtka Pretty Woman, a poznatije su pod nazivom 'passion dust intimacy capsules', prenosi teen385.com.

Njihova je svrha navodno začiniti seks šarenim vaginalnim sokovima i učiniti vođenje ljubavi zabavnijim. Koriste se na način da se stave u vaginu prije nego što se cura uzbudi ili tijekom seksualnog odnosa, a što više prirodnih sokova proizvede, pilula se lakše i brže razgradi nakon čega se ispušta 'prašina strasti' i doživljava šareni orgazam. Naravno, na plahti će se teže prikriti tragovi intimnosti, ali šareni sokovi će se sasvim normalno oprati u svakoj perilici rublja.


No, o pilulama nemaju dobro mišljenje ginekolozi – doktorica Jennifer Gunter je u srpnju o njima objavila post na svojem blogu. Tvrdi da ove pilule mogu uzrokovati infekcije jer su izvor bakterija i neobičnog sastava. Njihovo korištenje bi moglo dovesti i do upala i lakšeg prenošenja spolnih bolesti. Kako stoji na stranicama proizvođača (Pretty Woman), kapsule su izrađene od želatine, jestivih šljokica na bazi škroba, praha akacije (gume arabike), kukuruznog škroba i stearinske kiseline, a jedino na što proizvođač upozorava je rizik od napada astme ako se prašina oralno udahne. 

Izvor: teen385.com

Povezani sadržajKomentiraj