Objavljeno 20.03.2019.

Najromantičnija mjesta za zaruke u 2019. godini

I dok se Pariz smatra jednim od najromantičnijih gradova na svijet, nije zauzeo prvo mjesto ljestvice najromantičnijeg mjesta za postavljanje velikog pitanja.

Na web stranici Elite Singles otkriveno je najromantičnije mjesto za zaruke, a na samom vrhu se našla Venecija.

Vožnja gondolom uz zalazak sunca je ono što ljudi smatraju dovoljno romantičnim pa je tako Venecija najromantičnije mjesto za zaruke.

Pariz drži jako drugo mjesto kada su u pitanju zaruke zahvaljujući Eiffelovom tornju i Montmartre.

U top pet najromantičnijih destinacija su se našli Havaji, Bahami i Fiji.

Znajte kako nije bitno hoćete li veliko pitanje postaviti kod kuće ili na posebno planiranom putovanju, sve dok taj trenutak učinite posebnim, jer je mjesto 'kod kuće' zauzelo šesto mjesto najromantičnijih mjesta za zaruke. Slijedi ga Bali, New York, slapovi Niagare i Sydney.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Scott 05.06.2019.:

Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u bilo kojem financijskom zabrljati ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate kredit za početak lijepe male skale i srednje tvrtke? Imate li nisku kreditnu ocjenu i nalazite li da je teško dobiti kapitalni kredit od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? - Posrednici / konzultanti / brokeri su dobrodošli donijeti svoje klijente i 100% su zaštićeni. Zainteresirane strane trebaju nas kontaktirati za više informacija putem e-maila: calvinlarrylenders@gmail.com

Gonzalez Andres 23.05.2019.:

Pozdrav,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom interventnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem ove e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com

Scott 17.05.2019.:

Kako sam dobio moj zajam od Calvin Larry Lenders

Moje ime je Robin Scott iz Teksasa, SAD. Ja sam oženjen muškarac u ovom trenutku s troje djece i bio sam zaglavljen u financijskoj situaciji u veljači 2018. i morao sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam tražiti kredite od raznih kreditnih tvrtki, kako privatnih tako i korporativnih, ali nikada s uspjehom, a većina banaka odbila je moje priznanje. Ali kako bi ga Bog imao, upoznali su me s Calvinom Larryjem, zajmodavcem s ograničenom odgovornošću s dioničkim kapitalom prijatelja, a ja sam 7. ožujka 2018. dobio kredit od 50.000,00 USD, a danas sam vlasnik tvrtke i moja djeca su dobro radim ... Zato želim savjetovati bilo koga kome je potreban zajam da ga brzo kontaktira putem e-pošte na: calvinlarrylenders@gmail.com on ne zna da radim ovo, ali se molim da ga Bog blagoslovi za dobro što je učinio u mom životu. Hvala..

EMAIL VIA: calvinlarrylenders@gmail.com

Gonzalez Andres 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj