Objavljeno 28.09.2018.

Najčešće nezgode u krevetu i kako ih ljudi izbjegavaju!

Budimo iskreni, seks ponekada može biti nezgodan. Osobito, ako s nekim vodimo ljubav po prvi put ili isprobavamo potpuno novu pozu s dugogodišnjim partnerom.

Ponekada nedostatak usklađenosti može dovesti do gubitka volje za seksom ili pak do ozljede. Seks zahtjeva zajednički usklađen napon pa nije čudo ako svaki put ne bude idealan.

Kada dvije osobe nisu u potpunosti usklađene u vrijeme vođenja ljubavi, može doći do mnogih nezgodnih situacija. U istraživanju koje je provedeno na 396 muškaraca i žena iz Europe te 406 muškaraca i žena iz Amerike, otkriveni su detalji najčešćih nezgoda u seksu.

99 posto ispitanika je otkrilo kako su doživjeli neku od nezgoda u seksu, dok je najčešća i muškarcima i ženama 'udariti glavom od glavu partnera'. Čak 45 posto ispitanih osoba je doživjelo 'pad iz kreveta' za vrijeme seksa.


Sudionici ankete su otkrili i koje poze u seksu te koja mjesta za seks izbjegavaju, nakon nezgodnih situacija iz prošlosti. Od poza u vrhu su se našle poza 69, doggy style, analni seks i obrnuta kaubojka. Dok se kod mjesta za seks najviše izbjegavaju avion, javne površine, osobno vozilo i plaža.


Nakon što su proživjeli neugodne situacije u seksu, ispitanici su otkrili i koje su im sigurne alternative. Više od polovice ispitanih osoba najčešće bira misionarsku pozu, a 46 posto njih doggy style, dok je na trećem mjestu oralni seks s 26 posto.


Foto: onlinedoctor.superdrug, shutterstock
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj