Objavljeno 31.10.2019.

Najaktivniji seksualni život imaju osobe s ovim zanimanjem!

Život farmera je težak i naporan, a kako se čini taj tempo ne smeta poljoprivrednicima u privatnom životu.

Prema novom istraživanju, poljoprivrednici imaju najaktivniji seksualni život u usporedbi sa svim ostalim strukama.

Unatoč svom fizičkom radu, 33 posto poljoprivrednika se izjasnilo kako imaju seksualni odnos barem jednom dnevno.

Poljoprivrednici koji su sudjelovali u istraživanju prilično su uvjereni u svoje seksualne sposobnosti jer je više od dvije trećine njih, odnosno 67 posto ocijenilo svoje ljubavničke sposobnosti nevjerojatnim.

Na drugom mjestu su se našli arhitekti, njih 21 posto se izjasnilo kako imaju seksualni odnos barem jednom dnevno, dok su na trećem mjestu frizeri sa 17 posto.

Najmanje seksualno aktivni od svih zanimanja su bili novinari, njih petina se izjasnila kako imaju seksualni odnos samo jednom mjesečno.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Luka Stanisic 14.01.2020.:

Super!

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj