Objavljeno 01.06.2015.

Muškarac koji financijski ovisi o supruzi više je izložen mogućoj aferi

'Muške kućanice', odnosno muževi koji ne rade te financijski ovise o svojim ženama, više su izloženi vjerojatnosti od nevjere. Oni jednostavnije i lakše ulaze u afere, dok je kod žena kućanica preljub stvar koja se rijetko događa.

Znanstvenici objašnjavaju kako muškarci koji ovise o ženinoj zaradi na ovaj način dokazuju svoju muškost. Žene koje su glavni hranitelji kućanstva, moraju ulagati dodatan napor u brak kako bi on opstao.

Istraživanje je provedeno na 2 750 mladih ljudi u braku i oba spola su priznala kako češće varaju svoga supružnika ukoliko o njemu ekonomski ovise.

Međutim, veća je vjerojatnost da će nevjeran biti muškarac koji financijski ovisi o supruzi. Vjerojatnost da žena bude nevjerna iznosi svega 5 posto u usporedbi s 15 posto vjerojatnosti da muškarac koji financijski ovisi o ženi bude nevjeran.

Smatra se kako je ranjeni muški ego glavni razlog trostruko veće brojke nevjera, u usporedbi sa ženama.

Foto: corbisimages
A.Đ./dailymail

Povezani sadržajKomentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj
Popularno na blogu