Objavljeno 08.07.2019.

Lista koju trebate: Najslušanije pjesme za seks!

Tvrtka Kegel 8 je provela detaljnu analizu podataka iz aplikacije Spotify kako bi sastavila listu deset najslušanijih pjesama za vrijeme seksa.

Glazba može pomoći za stvaranje posebnog ugođaja u prostoru i tako dodatno zapaliti strasti. Dobra lista pjesama tako može pomoći u stvaranju željene atmosfere, bilo da želite nešto lakše za nježno vođenje ljubavi ili nešto življe za divlju igru.

Tvrtka Kegel 8 tako je sastavila listu temeljem analize pojmova iz aplikacije Spotify (seks, chill, vođenje ljubavi...).

10 najslušanijih pjesama za seks:

1. Trey Songz: Neighbors Know My Name


2. Trey Songz: Slow Motion


3. Jeremih: All The Time
4. Soundtrack iz filma Fifty Shades Of Grey: Earned It 
5. The Weeknd: Often 


6. Bryson Tiller: Don’t
7. Ginuwine: Pony
8. Jeremih: Birthday Sex


9. The Weeknd: Wicked Games
10. Bryson Tiller: Exchange

Foto: shutterstock
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj