Objavljeno 20.09.2018.

Koliko je zapravo potrebno vremena da se osjećamo potpuno ugodno uz partnera!

Od prvog puta kada prespavamo zajedno do prvog puta kada kažemo riječi 'Volim te', treba proći određeno vrijeme koje označava napredak romantične veze.

Napredak se kod nekih osoba događa brže nego kod drugih. Istraživanje provedeno na 1.000 osoba otkriva koliko nam je potrebno vremena da se osjećamo potpuno ugodno uz partnera.

Istraživanje koje je proveo Mattress Advisor otkriva velike razlike između muškaraca i žena, pri čemu je muškarcima prosječno potrebno oko 2,8 mjeseci da se osjećaju ugodno spavajući goli pored nove partnerice, a ženama je za to potreban mjesec dana više nego muškarcima.

Muškarci će se brijati ispred partnerice nakon 2,8 mjeseca, a žene ispred partnera nakon 4,7 mjeseca. Da bi šetali goli po sobi za muškarce treba proći 3,1 mjeseca, a za žene 4,5 mjeseca.

Muškarci će se osjećati ugodno da 'prdnu u krevetu' nakon 5,3 mjeseci, a žene nakon 8,5 mjeseci. Da bi koristili kupaonicu otvorenih vrata, muškarcima treba proći 5,5 mjeseci, a ženama 8,6 mjeseci.

Istraživanje otkriva kako je i muškarcima i ženama za određene stvar potrebno podjednako dugo vremena. Točnije za 'obavljanje velike nužde' ispred partnerice muškarcima je potrebno 7,1 mjeseci, a ženama 10,7 mjeseci. Za 'traženje ključa od kuće' muškarci će pričekati 7,7 mjeseci, a žene 8,8 mjeseci.  

Foto: mattressadvisor, pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj