Objavljeno 23.09.2019.

Ključne kvalitete za opstanka veze

Skoro svaka veza može biti 'med i mlijeko' na početku, ali kako bi veza opstala na duge staze i preživjela sve što dolazi važno je imati određene karakteristike

Psihoterapeut Esther Perel otkrila je ključne kvalitete koje su važne za opstanka veze.

Nema stvari koja je važnija u vezi od sposobnosti pokazivanja empatije prema iskustvu druge osobe i prema onome što druga osoba prolazi.

Pokažite partneru kako razumijete njihov pogled na stvari, važno je biti odgovoran za svoje ponašanje, umjesto da kritizirate partnerove nedostatke.

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj