Objavljeno 30.04.2020.

Kako 'Volim te' utječe na vaš odnos s najmilijim osobama

Veza je poput živog bića i zahtjeva emocionalna ulaganja. Pokazivanje naklonosti prema voljenim osobama je potrebno kako bi ih podsjetili koliko smo sretni što ih imamo u životu. I ne samo u romantičnim vezama, nego i u odnosima s roditeljima, djecom, braćom i sestrama.

Prema istraživanju više od polovice parova koji su u vezi 2 do 5 godina kažu 'Volim te' svaki dan. Kada veza traje više od 10 godina taj se broj smanjuje na 33 posto, a na 18 posto kad traje više od 50 godina.

'Volim te' služi kako 'kisik' za odnos, hrani vezu i održava je na životu. Zahtjeva minimalno napora, ali je učinak neizmjeran.

Izražavanje ljubavi pokazuje drugim ljudima da želite najbolje za njih i da vam mogu vjerovati. To se zove emocionalna prisutnost.

Izražavanje ljubavi u bilo kojem obliku može biti korisno za zdravlje. Kada ste pod stresom izjave ljubavi će barem na trenutak popraviti vaše raspoloženje. Kada god osjetimo da primamo ljubav, naša tijela proizvode hormon oksitocin koji pomaže u rješavanju stresa. 

Život je pun iznenađenja, koja nisu uvijek pozitivna. Nikad ne znate što se može dogoditi sutra i kada će biti posljednji put da nekom kažete 'Volim te'. Stoga svakodnevno govorite svojim najmilijima što vam znače.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Linda Mark 30.04.2020.:

KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu u vezi sa osiguravanjem zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam

Nude sve vrste zajma koje nude

Kratkoročni zajam (5_10 godina)
Dugoročni zajam (20_40)
Zajam za medijski termin (10_20)
Oni nude zajam poput
Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
E-pošta ………. (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald da vas usmjerim za sreću ………………. ….

Komentiraj