Objavljeno 09.07.2019.

Jeste li nevjerni, a da toga niste niti svjesni?

Nova riječ ušla je u leksikon veza, a vezana je u sve sitne načine na koje možete biti nevjerni, a da toga niste niti svjesni.

Novi pojam u svijetu veza je mikro-prevara i kako ističe psiholog Melanie Schilling to je niz naizgled malih akcija koje otkrivaju kako je osoba emocionalno ili fizički usredotočena na nekoga izvan veze.

Mikro-prevara se odnosi na potajno povezivanje s drugom osobom na društvenim mrežama, dijeljenje šala s nekim, ako nečiji broj u mobitelu spremite pod 'lažnim' imenom... Ovo su znakovi prikrivenog flerta kojeg pokušavate zadržati dalje od očiju partnera. Ako takvo nešto krijete, onda ste i vi dio mikro-prevare.

Mikro-prevare su one sitnice koje držite u tajnosti, ako primjerice vodite tajne razgovore s nekim ili se dopisujete putem interneta.

Treba napomenuti kako postoji granica između prijateljstva s nekim i mikro-varanja, ako od partnera skrivate odnos s nekim onda je stvar jasna. Druženje s osobom koja vam je prijatelj i za koju vaša bolja polovica zna je odnos koji ne smije imati zvono za alarm.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj