Objavljeno 27.05.2019.

Glavni krivac zbog kojeg su parovi manje seksualno aktivni

U posljednjih nekoliko godina Britanci su manje seksualno aktivni, a za to okrivljuju zauzetost internetom i modernim načinom života.

Najnovije istraživanje otkriva kako se manje od polovice Britanaca seksa barem jednom tjednom, a i ta se brojka smanjuje. Najveći pad seksualne aktivnosti se bilježi kod osoba starijih od 25 godina i onih koje su u braku ili žive zajedno.

Podaci analize provedena na uzorku od 34.000 muškaraca i žena u dobi od 16 do 44 godine otkrivaju pad seksualne aktivnosti u Velikoj Britaniji u razdoblju između 2001. i 2012. godine.

Oni mlađi od 25 godina i oni koji su trenutno samci imaju manju vjerojatnost da će biti seksualno aktivni, ali je najveći pad ipak zabilježen kod osoba starijih od 25 godina.

Muškarci i žene u boljem tjelesnom i mentalnom zdravlju češće su se seksali, kao i oni koji su bili u potpunosti zaposleni i oni s višim primanjima. Na pad seksualne aktivnosti najviše utječe tempo modernog života.

Foto: shutterstock
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj