Objavljeno 15.06.2017.

Evo što žene moraju promijeniti kako bi doživljavale više orgazma!

Muškarci doživljavaju i do tri puta više orgazama od žena, a kako bi one popravile svoje prosjeke vrijeme je da poduzmu određene korake.

Budite kao muškaci

Knjiga 'I Love Female Orgasm', autora Doriana Solota i Marshall Millera govori o tome kako se žene trebaju ponašati kao muškarci u krevetu.

Muškarci ne leže i ne čekaju da ih partnerica dovede do orgazma, oni daju sve od sebe kako bi do toga došli. Oni će odabrati svoj omiljeni položaj, ubrzati tempo ili promijeniti kut. Žene trebaju razmisliti o tome što im treba (poza, tehnika, dubina, brzina...) i trebaju raditi na tome da se to i ostvari.

Budite kao lezbijke

Žene koje se seksaju s drugim ženama postižu orgazam češće od žena koje se seksaju sa muškarcima. I ne, to nije zato što isto razmišljaju. Žene znaju više o individualnoj stimulaciji klitorisa i svjesne su kako jedna tehnika ne odgovara svima. Lezbijke imaju veću stopu orgazma jer znaju koliko je važno pitati partnericu kako da je stimuliraju.

Ženi je u prosjeku potrebno oko 20 minuta solo za postizanje orgazma, a s partnerom oko 45 minuta. Kada bi muškarac posvetio 20 minuta stimulaciji klitoris oko 92 posto žena bi doživilo orgazam.

Ubacite vibrator

To je najjednostavniji način za stimulaciju klitorisa u bilo kojem seksualnom položaju. Izaberite vibrator srednje veličine koji neće biti previše nametlji. 

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu