Objavljeno 17.07.2019.

Aktivniji seksualni život imaju žene s plavom kosom

Boja kose kako se čini može utjecati na aktivnost seksualnog života kod žena, jer izgleda kako su plavuše te koje uživaju najviše.

Istraživanje provedeno na web stranici Match.com u kojem je sudjelovalo 6.000 osoba, otkriva kako će plavuše u većoj mjeri doživjeti orgazam (27 posto) u usporedbi s brinetama (24 posto) i crnokosim ženama (22 posto).

Uz to plavuše imaju i više seksualnih partnera, u prosjeku 10,1 partnera, dok crvenokose imaju 9,4 i brinete 8,7. Plavuše su i najsklonije avanturama - seks za jednu noć.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj