Objavljeno 31.07.2019.

Aktivan seksualni život je 'izvor mladosti'

Ako imate problema s kožom lica i skloni ste oboljenju od akni kao odrasla osoba, sigurno ne biste očekivali da se rješenje vašeg problema krije u seksu.

No, kako se čini akcija u krevetu ima svoje beneficije kad je u pitanju blistav izgled kože. Psiholog David Weeks tvrdi kako vas redovan seks može učiniti mlađima. Njegovo istraživanje otkriva kako su stariji muškarci i žene s aktivnim seksualnim životom izgledali pet do sedam godina mlađe od svoje stvarne dobi.

Seks je izvor mladosti:

- Seks oslobađa protuupalne molekule poput oksitocina i beta endorfina.
- Seks pojačava imunološki sustav.
- Seks nam omogućava  da se znojimo i izbacujemo toksine iz pora.
- Redovan seks povećava razinu estrogena, koji odstranjuje suhoću i poboljšava elastičnost kože.

Osobe koje se više seksaju, bolje spavaju, a dobar san je povezan sa zdravom kožom. Kada su ljudi pod stresom, spavaju manje pa se pojačavaju upalni procesi i nastaju akne. Dok se protuupalne molekule oslobađaju seksom.  

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj
Popularno na blogu