Objavljeno 04.05.2017.

10 razloga u koje vjerujem da su OK za povratak bivšoj ljubavi, ali su pogrešni!

Mnogi se pokušavaju vratiti bivšim partnerima i za to postoji bezbroj razloga. I naravno neki su razlozi dobri, ali većina njih je samo mit.

I koliko god trenutno mislili kako se dobro vratiti u staru vezu, prije ili kasnije ćete shvatiti kako se u tom povratku kriju mnogi krivi razlozi.

1) Ovaj put će sve biti drugačij! To je velika zabluda, jer osobe koje se pomire često ne pokušavaju popraviti stvari koje su dovele do prekida. I puno bolje primjećuju negativne od pozitivnih stvari.

2) On/ona se potpuno promijenio! Ljudi se ne mijenjaju, nije li to dovoljno dobar razlog da više ne idete istim putem.

3) Nitko me ne poznaje bolje od njega/nje! Možda imate pravo, ipak ste proveli određeno vrijeme života zajedno. No, ni to vas nije spriječilo da prekinete vezu, zar ne?

4) Malo je vjerojatno da ću naći boljeg/bolju! I nećete sve dok ne otvorite mogućnosti da vam se druga osoba približi.

5) Nije savršen/a, ali je moj/a! Ljudski je mozak osjetljiv na poraze, a isto to je i prekid veze. Zapitajte se želite li dosita živjeti život s nekim tko 'nije savršen - ali je vaš' i proputiti priliku da upoznate svoju istinsku bolju polovicu.

6) Ne morate ići na spojeve! Ponovno odlazak na tržište samaca i upoznavanje nove osobe, može biti stresno, ali i zanimljivo.

7) Sada smo prijatelji pa ćemo vidjeti što će se dogoditi! Prijateljstvo između bivših partnera nije uvijek lako održivo. A želja za prijateljskim odnosom s bivšim/om može biti znak psihičkog poremećaja.

8) Popili ste nekoliko pića i poljubili se...! 43 posto žena i 47 posto muškaraca ima seksualne odnose s bivšim partnerom/icom.

9) Nitko nije savršen! Znajte kako ste prekinuli vezu jer niste bili jedno za drugo. Niste bili savršen spoj. Prihvatite to i krenite dalje.

10) Možda pretjerujem! Ukoliko ste prekinuli vezu zbog posla, rodbine i drugih valjskih čimbenika onda bi drugi pokušaj imao smisla. No, ako je do prekida došlo zbog nevjere - onda je to kraj. 

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu