Objavljeno 10.07.2019.

Dobri dečki: Good boys

Koliko loš jedan dan stvarno može biti? Iz pera tvoraca filmova Superbad, Susjedi iz pakla te Sausage party dolazi dokaz da jedan dan STVARNO može biti loš u novoj komediji DOBRI DEČKI.

IZVORNO IME: Good boys
REDATELJ: Gene Stupnitsky  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Jacob Tremblay, Molly Gordon, Will Forte
TRAJANJE FILMA: 89 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD

Nakon što je po prvi puta u životu pozvan na 'zabavu ljubljenja' 12 godišnji Max, kojeg glumi Jacob Tremblay, počinje paničariti jer se ne zna ljubiti. Željan znanja i učenja Max sa svojim najboljim prijateljima Thorom (Brad Noon) i Lucasom (Keith L. Williams) krade tatin dron u namjeri da špijunira par iz susjedstva kad se ljube. Naravno tatin dron je stroga “NE PRIBLIŽAVAJ SE” zona.

Kako to i inače biva ništa planirano ne ide po planu, dron pada u neprijateljske ruke, odnosno bivaju uhvaćeni u svojoj špijunskoj misiji i curi iz susjedstva, koja je prozrela njihovu namjeru, se ne sviđa što je špijuniraju te im odbija vratiti drona. To pokreće lančani niz zgoda i nezgoda kao što su: droga, policija, tučnjava, prelazak autoputa, seksualna pomagala….. u potrazi za izgubljenim dronom.

Komedija DOBRI DEČKI na zabavan način pokazuje probleme koji muče sve 'dobrice' u odrastanju te u interakciji s okolinom. Iako su glavni junaci filma 12 godišnjaci komedija vrvi 'pikantnim' humorom koji je više prilagođen malo starijoj publici s obzirom na eksplicitne šale, drogu, sexualne igračke i prostačenje ... dobri dečki više nisu tako dobri. 


Izvor: blitz-cinestar

Povezani sadržajKomentiraj