Novi filmovi online - pregled

Colette

Colette

Nakon što se udala za uspješnog parižanina poznatog pod imenom 'Willy' (Dominic West), Sidonie-Gabrielle Colette (Keira Knightley) napušta svoj dom u kojem je provela djetinjstvo kako bi živjela u Pariz - mjesto gdje se spajaju intelekt i umjetnički glamur.

Bumblebee

Bumblebee

Producenti franšize Transformers, Lorenzo di Bonaventura i Michael Bay donose film o najomiljenijem transformeru - Bumblebee. Izvršni producent filma je legendarni oskarovac Steven Spielberg.

Smrtonosni strojevi: Mortal Engines

Smrtonosni strojevi: Mortal Engines

Prozor u svijet fantastike kakav zna stvoriti samo Peter Jackson. Senzacionalna epska avantura na velike ekrane stiže krajem ove godine.

Creed II

Creed II

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone reprizirat će svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. CREED II nastavak je Rocky sage i nastavak filma Creed: Legenda je rođena iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 milijuna dolara na kino blagajnama širom svijeta.

Južni vjetar

Južni vjetar

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju dobivati smisao. Napušta roditeljski dom i s dugogodišnjom djevojkom Sofijom useljava se u svoj novi stan.

Kralj lopova: King of Thieves

Kralj lopova: King of Thieves

Poznati lopov u mladosti, udovac Brian Reader, 77. godina, okuplja bandu kriminalaca i smišlja neviđenu pljačku tvrtke Hatton Garden Safe Deposit.

Robin Hood

Robin Hood

Ovaj epski lopov i ratnik već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.

Kursk - Prokletstvo dubina

Kursk - Prokletstvo dubina

Film je nastao prema knjizi Roberta Moorea A Time to Die, istinitoj priči o katastrofi koja je zadesila podmornicu Kursk.

Asterix - Tajna čarobnog napitka: Asterix - The Secret of the Magic Potion

Asterix - Tajna čarobnog napitka: Asterix - The Secret of the Magic Potion

Na filmska se platna vraćaju Asterix i Obelix, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

Glazbena ljubav:  Juliet, Naked

Glazbena ljubav: Juliet, Naked

Snimljen prema romanu 'Juliet, gola' megapopularnog književnika Nicka Hornbyja, film 'Glazbena ljubav' je komična priča o životu i novim životnim prilikama.

6789101112 Sljedeća stranica »