Novi filmovi online - pregled

Lovac ili lovina: The Hunters Prayer

Lovac ili lovina: The Hunters Prayer

Ovaj triler prati Lucasa, osamljenog ubojicu koji je unajmljen da ubije mladu ženu Ellu, koja uživa u suncu u malom toskanskom gradiću sa svojim dečkom, ne sluteći što se sprema.

Kako je Gru postao dobar: Despicable Me 3

Kako je Gru postao dobar: Despicable Me 3

Tim ljudi koji je stvorio najveće animirane hitove Despicable me, Despicable me 2 i Malci, donosi nove avanture Grua, Lucy i malaca u novom nastavku Despicable me 3.

Čudovište: The Monster

Čudovište: The Monster

Od redatelja filma Stranci dolazi nam svijet izgubljenih, smrznutih iglica kiše, svjetlo munja i gromova, hladne i dezorijentirajuće potpune tame.

Crvena kornjača: The Red Turtle

Crvena kornjača: The Red Turtle

Film bez dijaloga prati najvažnije životne faze jednog brodolomca koji završi na pustom tropskom otoku naseljenom samo kornjačama, rakovima i pticama.

Churchill

Churchill

Brian Cox utjelovljuje lik britanskog premijera Winstona Churchilla, a radnja filma prati njegovih 24 sata prije poznatog iskrcavanja u lipnju 1944. godine, znanog kao Dan D.

Alien - savez: Alien - Covenant

Alien - savez: Alien - Covenant

Ridley Scott se vraća svemiru koji je stvorio s novim poglavljem revolucionarne Alien franšize, Alien - Savez.

Luda djevojačka: Rough Night

Luda djevojačka: Rough Night

U fantastičnoj komediji LUDA DJEVOJAČKA pet najboljih frendica s fakulteta (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell i Zoe Kravitz) nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju.

Dunkirk

Dunkirk

Novo remek-djelo proslavljenog Christophera Nolana. Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hoytea van Hoytema, poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, kralj, špijun i Spectre.

Kuća sreće: The House

Kuća sreće: The House

Urnebesni Will Ferrell (Get Hard, Tatica se vratio) i Amy Poehler (Sestre, Izvrnuto obrnuto) naći će se u nezavidnoj situaciji kada shvate da im je kćer primljena na fakultet, a oni nemaju novac za njeno školovanje.

Mumija: The Mummy

Mumija: The Mummy

Studio Universal je odlučio u idućih deset godina stvoriti svoj takozvani Monstrum Universe, svijet u kojem će sva njihova filmska čudovišta naći svoje mjesto. Biti će tu i Dracula, Frankenstein, The Invisible Man, lovac na vampire Van Helsing i čudovište iz Crne Lagune. Svi oni imat će svoje filmove, a Mumija je uvod u tu veliku franšizu.

45678910 Sljedeća stranica »