Novi filmovi online - pregled

Tomb Raider

Tomb Raider

Nakon dva kultna nastavka s Angelinom Jolie, vrijeme je za novu Laru Croft s Alicijom Vikander u glavnoj ulozi.

Odmetnici: Renegades

Odmetnici: Renegades

Scenarij potpisuje čuveni francuski režiser i scenarist Luc Besson uz majstora akcijskih spektakala Richarda Wenka, dok se režije prihvatio Steven Quale, česti suradnik slavnog Jamesa Camerona.

Novine: The Post

Novine: The Post

Dvoje najslavnijih glumaca svoje generacije, trostruka Oscarovka Meryl Streep i dvostruki Oscarovac Tom Hanks po prvi put zajedno u povijesnoj političkoj drami Stevena Spielberga.

Lyndon B. Johnson - LBJ

Lyndon B. Johnson - LBJ

Nakon što je moćni senator Lyndon Johnson 1960. godine izgubio predsjedničku nominaciju na demokratskoj konvenciji od senatora Johna F. Kennedyja, pristao je biti potpredsjednički kandidat svom mladom rivalu.

Kuća duhova: Winchester

Kuća duhova: Winchester

Radi se o filmu čija je radnja temeljena na stvarnim događajima i lokacijama. The Winchester Mystery House je prava kuća, smještena u San Joseu u Kaliforniji.

Comic Sans

Comic Sans

Alan, Zagrepčanin viških korijena može se pohvaliti izuzetno uspješnom karijerom grafičkog dizajnera, ali se baš ne može pohvaliti odnosima sa svojim bivšim djevojkama niti odnosom sa svojim ocem, slikarem i hedonistom Brunom.

Crveni Vrabac: Red Sparrow

Crveni Vrabac: Red Sparrow

Francis Lawrence i Jennifer Lawrence ponovno se udružuju, nakon blockbustera Igre gladi, u napetom trileru o dvostrukoj agentici!

Black Panther

Black Panther

Marvelov film Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem.

Noć igre: Game Night

Noć igre: Game Night

Redateljski dvojac Jonathan Goldstein i John Francis Daley koje znamo iz filma 'Godišnji odmor snova' zaslužni su za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu događati nevjerojatne stvari.

Tri plakata izvan grada: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Tri plakata izvan grada: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Crna komedija koja je već osvojila publiku i nagrade prestižnih filmskih festivala, a koju potpisuje redatelj i scenarist Martin McDonagh, poznat po nagrađivanim filmovima kao što su Sedam psihopata i Kriminalci na godišnjem.

45678910 Sljedeća stranica »