Novi filmovi online - pregled

Kineski zid: The Great Wall

Kineski zid: The Great Wall

Novi akcijski spektakl redatelja Zhanga Yimoua, ujedno i najveći film ikada snimljen u Kini. U filmu uz Matt Damona glume Tian Jing, Pedro Pascal i Willem Dafoe.

Rat profesora: Fist Fight

Rat profesora: Fist Fight

Priča prati dva nastavnika koji dolaze u sukob. Na jednoj strani je Day koji igra ulogu blagog čovjeka, a na drugoj je puno grublji Cube koji ga izaziva na dvoboj.

Manchester by the Sea

Manchester by the Sea

Nakon osobne tragedije od koje se još uvijek nije oporavio, Lee Chandler (Affleck) nevoljko se vraća u rodni gradić Manchester na obali države Massachussetts. Tamo ga dočekuje 16-godišnji Patrick, koji je nenadano ostao bez oca pa je Leeju povjerena skrb nad nestašnim tinejdžerom.

John Wick 2

John Wick 2

Keanu Reeves se vraća u novom nastavku filma John Wick, i dalje izgleda izvrsno u odijelu, ima novog psa, nepogrešivo pogađa metu i još se pokušava umiroviti.

T2 Trainspotting

T2 Trainspotting

Prvo se ukazala prilika … Zatim je stigla osveta. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promijenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto.

Lijek za život: A Cure for Wellness

Lijek za život: A Cure for Wellness

Mladi ambiciozni direktor, poslan je u idilični "wellness centar" u Švicarske Alpe. Ubrzo počinje sumnjati da "čudesan spa" nije onakav kakav se čini.

Bostonski heroj: Patriots Day

Bostonski heroj: Patriots Day

Radnja filma prati istiniti događaj koji se dogodio 15. travnja 2013. za vrijeme Bostonskog maratona, kada su eksplodirale dvije bombe postavljene nedaleko od završne linije.

Pedeset nijansi mračniji:  Fifty Shades Darker

Pedeset nijansi mračniji: Fifty Shades Darker

Pedeset nijansi mračniji je napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedest nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti.

Obdukcija Jane Doe: Autopsy Of Jane Doe

Obdukcija Jane Doe: Autopsy Of Jane Doe

Brian Cox i Emile Hirsch glume oca i sina, Tonya i Austina, koji rade kao patolozi. Priča se događa u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade djevojke, koje je na neobjašnjiv način dospjelo na poprište višestrukog ubojstva.

Podvojen: Split

Podvojen: Split

Scenarist, redatelj i producent filmova Šesto čulo, Neslomljivi i Misteriozni znakovi, M. Night Shyamalan, vraća se s novim originalnim trilerom Podvojen, koji zadire u misteriozni ljudski um.

45678 Sljedeća stranica »


Popularno na blogu