Novi filmovi online - pregled

Mi: Us

Mi: Us

Nakon što je sa svojim redateljskim prvijencem, filmom Get Out (Bježi), šokirao suvremenu umjetnost i postavio nove standarde u provokaciji društva sa društveno osviještenim horror filmovima, dobitnik Oscara i vizionar Jordan Peel vraća se sa još jednom originalnom horror pričom, filmom za koji je sam napisao scenarij, režirao i producirao ga.

Groblje kućnih ljubimaca: Pet Sematary

Groblje kućnih ljubimaca: Pet Sematary

Nova adaptacija filma iz 1989. godine nastalog na temelju zastrašujućeg kultnog romana Stephena Kinga.

U sigurnim rukama: In safe hands

U sigurnim rukama: In safe hands

Svako posvojeno dijete ima svoju priču. Priču o posvojenju. Priču o nastanku obitelji.

Dom

Dom

Prekrasno je nedjeljno jutro. Ona se budi i gleda ga kako ukrcava zadnje komade namještaja u kamion. Dok beba mirno spava, njih dvoje broje zadnje sate u svojem domu čekajući deložaciju.

Prokletstvo tugujuće žene: The Curse of La Llorona

Prokletstvo tugujuće žene: The Curse of La Llorona

La Llorona. Tugujuća žena. Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Sami spomen njenog imena izaziva strah već generacijama u cijelome svijetu.

Stanlio i Olio: Stan i Ollie

Stanlio i Olio: Stan i Ollie

Po prvi puta na velikom ekranu oživljava istinita priča o najvećem holivudskom komičarskom duetu – Stanliju i Oliju! Steven Coogan i John C. Reilly tumače ove dvije jedinstvene filmske ikone u srdačnoj priči o onome što će u konačnici postati oproštajna turneja ovog nezaboravnog para.

Dumbo

Dumbo

Disney studio i vizionarski redatelj Tim Burton donose nam novu grandioznu live-action avanturu o životu najpoznatijeg slona na svijetu. 'Dumbo' priča priču omiljenog klasika iz 1941. u kojem se različitosti slave, obiteljske vrijednosti cijene i snovi uzlijeću visoko u nebo.

Kavalir s pištoljem: The Old Man & the Gun

Kavalir s pištoljem: The Old Man & the Gun

Film 'Kavalir s pištoljem' temeljen je na istinitoj priči o Forrestu Tuckeru (Redford), a prati njegov odvažan bijeg iz zatvora San Quentin u dobi od 70 godina pa sve do niza pljački bez presedana koje su zbunile predstavnike zakona i zadivile javnost.

100 stvari: 100 Things

100 stvari: 100 Things

Dvojica najboljih prijatelja imaju svoj startup i razvijaju novu aplikaciju. Toni voli svoj aparat za kavu. Paul obožava svoj smartphone. Toni ne može ništa bez svojih tableta za rast kose. Paul ne može funkcionirati bez Amazona, Siri i svih svojih svetih patika. Jedan ne može preživjeti dan bez drugoga, ali se isto tako svaki dan natječu tko je veći frajer.

Replike: Replicas

Replike: Replicas

Povratak Reevesa u filmove znanstvene fantastike. Film propitkuje etičnost povratka mrtvih u život, bavi se problemom suočavanja s modernom tehnologijom i kloniranjem obitelji u podrumu.

45678910 Sljedeća stranica »