Novi filmovi online - pregled

Šifra vučji zov: Wolf’s call

Šifra vučji zov: Wolf’s call

Mladić ima nevjerojatnu sposobnost identificirati svaki zvuk koji čuje. Na francuskoj nuklearnoj podmornici, sve ovisi o njemu. On je tzv. „Zlatno uho“.

Step Up - Godina plesa: Step Up - Year of the dance

Step Up - Godina plesa: Step Up - Year of the dance

Novi nastavak najgledanije plesne franšize sa super-talentiranim mladim izvođačima, odličnom glazbom i ritmom koji će vas osvojiti!

Prevarantice s Wall Streeta: Hustlers

Prevarantice s Wall Streeta: Hustlers

Ne postoji bolja glumačka postava od glazbenih zvijezda Jennifer Lopez i Cardi B za priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu. Prije nego što je Cardi postala megapopularna kao rep zvijezda, radila je upravo kao striptizeta u New Yorku.

Pad anđela: Angel has fallen

Pad anđela: Angel has fallen

Treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Gerardom Butlerom i oskarovcem Morganom Freemanom u glavnim ulogama.

General

General

Heroj. Vojnik. Čovjek. Uzbudljiva životna priča generala Ante Gotovine, jednog od najistaknutijih zapovjednika iz Domovinskog rata.

Ibiza

Ibiza

Philippe i Carole, netom oboje razvedeni, tek su se upoznali. Zaljubljen preko ušiju, Philippe će učiniti sve da udobrovolji Caroleino dvoje tinejdžera.

Domino

Domino

Hitchcockov učenik, majstor stiliziranih trilera i napetih obrata, redatelj filma Nemoguća misija – Brian De Palma - donosi napeti triler o policajcu koji traži pravdu za ubojstvo partnera.

Plijen: Crawl

Plijen: Crawl

Ako te oluja ne uništi, oni će...Redatelj Alexandre Aja i producent Sam Raimi ovog ljeta donose novi horor triler - PLIJEN.

Kraljice zločina: The Kitchen

Kraljice zločina: The Kitchen

Prava ženska akcija s Melisson McCarthy u ulozi glavne mafijašice Kathy. Uz nju u gledamo i Tiffany Haddish kao Ruby O’Carroll koja je spremna ubiti svakoga tko joj se nađe na putu, te Elisabeth Moss u ulozi Claire Walsh koja je oduvijek imala otpor prema nasilju jer ju je muž zlostavljao, ali sada je n

Dobri dečki: Good boys

Dobri dečki: Good boys

Koliko loš jedan dan stvarno može biti? Iz pera tvoraca filmova Superbad, Susjedi iz pakla te Sausage party dolazi dokaz da jedan dan STVARNO može biti loš u novoj komediji DOBRI DEČKI.

45678910 Sljedeća stranica »