Novi filmovi online - pregled

T2 Trainspotting

T2 Trainspotting

Prvo se ukazala prilika … Zatim je stigla osveta. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promijenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto.

Lijek za život: A Cure for Wellness

Lijek za život: A Cure for Wellness

Mladi ambiciozni direktor, poslan je u idilični "wellness centar" u Švicarske Alpe. Ubrzo počinje sumnjati da "čudesan spa" nije onakav kakav se čini.

Bostonski heroj: Patriots Day

Bostonski heroj: Patriots Day

Radnja filma prati istiniti događaj koji se dogodio 15. travnja 2013. za vrijeme Bostonskog maratona, kada su eksplodirale dvije bombe postavljene nedaleko od završne linije.

Pedeset nijansi mračniji:  Fifty Shades Darker

Pedeset nijansi mračniji: Fifty Shades Darker

Pedeset nijansi mračniji je napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedest nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti.

Obdukcija Jane Doe: Autopsy Of Jane Doe

Obdukcija Jane Doe: Autopsy Of Jane Doe

Brian Cox i Emile Hirsch glume oca i sina, Tonya i Austina, koji rade kao patolozi. Priča se događa u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade djevojke, koje je na neobjašnjiv način dospjelo na poprište višestrukog ubojstva.

Podvojen: Split

Podvojen: Split

Scenarist, redatelj i producent filmova Šesto čulo, Neslomljivi i Misteriozni znakovi, M. Night Shyamalan, vraća se s novim originalnim trilerom Podvojen, koji zadire u misteriozni ljudski um.

Jackie

Jackie

Biografska priča o Jackie Kennedy, udovici američkog predsjednika Johna F. Kennedya, nakon njegovog ubojstva.

Resident Evil konačno poglavlje: The Final Chapter

Resident Evil konačno poglavlje: The Final Chapter

Radnja filma Resident Evil: konačno poglavlje nastavlja se točno tamo gdje je prethodni film"Resident Evil: Osveta" završio.

La La Land

La La Land

Riječ je o iščekivanom filmu za Oscara nominiranog redatelja Damiena Chazellea, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu "Whiplash".

3456