Novi filmovi online - pregled

Koliba: The Shack

Koliba: The Shack

Koliba je priča o ocu čija je kći Missy oteta tijekom obiteljskog izleta i ubijena. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj kolibi u divljini Oregona.

100 metara: 100 metres

100 metara: 100 metres

Ovo je istinita priča Ramóna Arroyoa, 44-godišnjaka, koji je postao legendarni MS atletičar nakon što mu je dijagnosticirana multipla skleroza prije 12 godina. Njegovo fantastično putovanje pratimo u ovom fenomenalnom, dirljivom i inspirativnom filmu.

Spasilačka sužba: Baywatch

Spasilačka sužba: Baywatch

Legendarna najseksi TV serija svih vremena, Baywatch, napokon stiže na velika platna! Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona (Johnson), voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju.

The Circle

The Circle

The Circle, film snimljen prema svjetskom best selleru, obrađuje temu morala u bliskoj budućnosti. U prvom redu su prikazane posljedice tehnologije u odnosu na želju pojedinca da bude prisutan u svijetu u kojem je moć izjednačena sa brojem online sljedbenika.

Wonder Woman

Wonder Woman

Wonder Woman je najpopularniji ženski lik u američkom stripu. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirana je od strane Dr. Williama Moultona Marstona, američkog psihologa, feministe i strip autora.

Smisao života jednog psa: A Dogs Purpose

Smisao života jednog psa: A Dogs Purpose

Film je zasnovan na istoimenom bestselleru W. Brucea Camerona ‘Smisao života jednog psa’. Film je režirao Lasse Hallström kojeg poznajemo po brojnim uspješnicama kao što su ‘Čokolada’ i ‘Lov na losose u Jemenu’

Brzi i žestoki 8: Fast & Furious 8

Brzi i žestoki 8: Fast & Furious 8

Na krilima filma Brzi i žestoki 7 iz 2015. godine, jednog od najbržih filmova koji je dosegao milijardu dolara na svjetskom box-officeu i šestog najvećeg naslova svih vremena, dolazi novo poglavlje najpopularnijeg serijala: Brzi i žestoki 8.

Štrumfov: Skriveno selo - Smurfs: The Lost Village

Štrumfov: Skriveno selo - Smurfs: The Lost Village

Štrumpfovi se vraćaju - bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika 'Štrumpfovi: Skriveno selo' u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled!

The Bye Bye Man

The Bye Bye Man

Od producenata filmova Oculus i Stranci dolazi novi horor koji led krv u žilama. Ljudi čine neopisiva djela svaki dan. Što ako se izvor tog zla krije u njemu

Škrtica!: Radin!

Škrtica!: Radin!

Talentirani, četrdesetogodišnji violinist François Gautier je škrt! Ima točno određeno vrijeme koje provodi tuširajući se, naravno u hladnoj vodi. Uličnu rasvjetu koristi da bi osvjetlio svoju sobu. Gleda susjedov TV dalekozorom. Priprema točno određenu dužinu toalet papira za buduću upotrebu.

3456789 Sljedeća stranica »


Popularno na blogu