Novi filmovi online - pregled

Do kraja smrti

Do kraja smrti

Mozaik priča isprepletenih ljudskih sudbinama, pri pokušaju zatvaranja kruga u potrazi za ljubavlju, srećom, opraštanjem i značenju floskule 'i živjeli su sretno do kraja života'.

Benov povratak: Ben Is Back

Benov povratak: Ben Is Back

U Badnje jutro, 19-godišnji Ben Burns (Lucas Hedges) na iznenađenje svoje obitelji neočekivano dolazi kući, u njihov luksuzni dom smješten u predgrađu.

Zavedi me ako možeš: Long shot

Zavedi me ako možeš: Long shot

Od kreatora urnebesnih komedija: Susjedi iz pakla i Zalomilo se! Dobitnica nagrade Oscar Charlize Theron i Seth Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svijet politike.

The shiny shrimps

The shiny shrimps

Matthias Le Goff, zlatni olimpijac u zalasku svoje karijere, u TV prijenosu daje homofobnu izjavu. Njegova kazna je: treniranje Shiny Shrimpsa, kičastog amaterskog gay vaterpolo tima.

Greta

Greta

Mlada žena sprijateljila se s usamljenom udovicom koja skriva mračan i smrtonosan plan prema njoj.

Navijačice: Poms

Navijačice: Poms

Film 'Poms' je komedija o grupi žena koje formiraju skupinu navijačica u njihovoj mirovinskoj zajednici te time pokazuju da nikada nije kasno da ostvarite svoj san.

Ugly Dolls

Ugly Dolls

Animirana muzička pustolovina inspirirana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001.godine.

Poslije svega: After

Poslije svega: After

Prvi dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad.

Osvetnici - Završnica: Avengers - Endgame

Osvetnici - Završnica: Avengers - Endgame

Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.), svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.

Skrivena poruka: Under the Silver Lake

Skrivena poruka: Under the Silver Lake

Fanovi redatelja Davida Roberta Mitchella i njegovog filma To dolazi, napokon su dočekali njegov povratak u modernom neo noir kriminalističkom trileru s Andrewom Garfieldom u glavnoj ulozi.

3456789 Sljedeća stranica »