Novi filmovi online - pregled

Nestali: Keepers

Nestali: Keepers

Film se temelji na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterij Flannanskog otočja. Radi se o jednom od najvećih misterija u škotskoj povijesti koji stručnjaci nisu posve uspjeli riješiti sve do danas.

Miljenica: The Favourite

Miljenica: The Favourite

Novi film priznatog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa, sa čak pet nominacija za Zlatni globus.

Colette

Colette

Nakon što se udala za uspješnog parižanina poznatog pod imenom 'Willy' (Dominic West), Sidonie-Gabrielle Colette (Keira Knightley) napušta svoj dom u kojem je provela djetinjstvo kako bi živjela u Pariz - mjesto gdje se spajaju intelekt i umjetnički glamur.

Bumblebee

Bumblebee

Producenti franšize Transformers, Lorenzo di Bonaventura i Michael Bay donose film o najomiljenijem transformeru - Bumblebee. Izvršni producent filma je legendarni oskarovac Steven Spielberg.

Smrtonosni strojevi: Mortal Engines

Smrtonosni strojevi: Mortal Engines

Prozor u svijet fantastike kakav zna stvoriti samo Peter Jackson. Senzacionalna epska avantura na velike ekrane stiže krajem ove godine.

Creed II

Creed II

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone reprizirat će svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. CREED II nastavak je Rocky sage i nastavak filma Creed: Legenda je rođena iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 milijuna dolara na kino blagajnama širom svijeta.

Južni vjetar

Južni vjetar

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju dobivati smisao. Napušta roditeljski dom i s dugogodišnjom djevojkom Sofijom useljava se u svoj novi stan.

Kralj lopova: King of Thieves

Kralj lopova: King of Thieves

Poznati lopov u mladosti, udovac Brian Reader, 77. godina, okuplja bandu kriminalaca i smišlja neviđenu pljačku tvrtke Hatton Garden Safe Deposit.

Robin Hood

Robin Hood

Ovaj epski lopov i ratnik već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.

Kursk - Prokletstvo dubina

Kursk - Prokletstvo dubina

Film je nastao prema knjizi Roberta Moorea A Time to Die, istinitoj priči o katastrofi koja je zadesila podmornicu Kursk.

2345678 Sljedeća stranica »