Novi filmovi online - pregled

Poslije svega: After

Poslije svega: After

Prvi dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad.

Osvetnici - Završnica: Avengers - Endgame

Osvetnici - Završnica: Avengers - Endgame

Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.), svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.

Skrivena poruka: Under the Silver Lake

Skrivena poruka: Under the Silver Lake

Fanovi redatelja Davida Roberta Mitchella i njegovog filma To dolazi, napokon su dočekali njegov povratak u modernom neo noir kriminalističkom trileru s Andrewom Garfieldom u glavnoj ulozi.

Mi: Us

Mi: Us

Nakon što je sa svojim redateljskim prvijencem, filmom Get Out (Bježi), šokirao suvremenu umjetnost i postavio nove standarde u provokaciji društva sa društveno osviještenim horror filmovima, dobitnik Oscara i vizionar Jordan Peel vraća se sa još jednom originalnom horror pričom, filmom za koji je sam napisao scenarij, režirao i producirao ga.

Groblje kućnih ljubimaca: Pet Sematary

Groblje kućnih ljubimaca: Pet Sematary

Nova adaptacija filma iz 1989. godine nastalog na temelju zastrašujućeg kultnog romana Stephena Kinga.

U sigurnim rukama: In safe hands

U sigurnim rukama: In safe hands

Svako posvojeno dijete ima svoju priču. Priču o posvojenju. Priču o nastanku obitelji.

Dom

Dom

Prekrasno je nedjeljno jutro. Ona se budi i gleda ga kako ukrcava zadnje komade namještaja u kamion. Dok beba mirno spava, njih dvoje broje zadnje sate u svojem domu čekajući deložaciju.

Prokletstvo tugujuće žene: The Curse of La Llorona

Prokletstvo tugujuće žene: The Curse of La Llorona

La Llorona. Tugujuća žena. Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Sami spomen njenog imena izaziva strah već generacijama u cijelome svijetu.

Stanlio i Olio: Stan i Ollie

Stanlio i Olio: Stan i Ollie

Po prvi puta na velikom ekranu oživljava istinita priča o najvećem holivudskom komičarskom duetu – Stanliju i Oliju! Steven Coogan i John C. Reilly tumače ove dvije jedinstvene filmske ikone u srdačnoj priči o onome što će u konačnici postati oproštajna turneja ovog nezaboravnog para.

Dumbo

Dumbo

Disney studio i vizionarski redatelj Tim Burton donose nam novu grandioznu live-action avanturu o životu najpoznatijeg slona na svijetu. 'Dumbo' priča priču omiljenog klasika iz 1941. u kojem se različitosti slave, obiteljske vrijednosti cijene i snovi uzlijeću visoko u nebo.

2345678 Sljedeća stranica »