Novi filmovi online - pregled

General

General

Heroj. Vojnik. Čovjek. Uzbudljiva životna priča generala Ante Gotovine, jednog od najistaknutijih zapovjednika iz Domovinskog rata.

Ibiza

Ibiza

Philippe i Carole, netom oboje razvedeni, tek su se upoznali. Zaljubljen preko ušiju, Philippe će učiniti sve da udobrovolji Caroleino dvoje tinejdžera.

Domino

Domino

Hitchcockov učenik, majstor stiliziranih trilera i napetih obrata, redatelj filma Nemoguća misija – Brian De Palma - donosi napeti triler o policajcu koji traži pravdu za ubojstvo partnera.

Plijen: Crawl

Plijen: Crawl

Ako te oluja ne uništi, oni će...Redatelj Alexandre Aja i producent Sam Raimi ovog ljeta donose novi horor triler - PLIJEN.

Kraljice zločina: The Kitchen

Kraljice zločina: The Kitchen

Prava ženska akcija s Melisson McCarthy u ulozi glavne mafijašice Kathy. Uz nju u gledamo i Tiffany Haddish kao Ruby O’Carroll koja je spremna ubiti svakoga tko joj se nađe na putu, te Elisabeth Moss u ulozi Claire Walsh koja je oduvijek imala otpor prema nasilju jer ju je muž zlostavljao, ali sada je n

Dobri dečki: Good boys

Dobri dečki: Good boys

Koliko loš jedan dan stvarno može biti? Iz pera tvoraca filmova Superbad, Susjedi iz pakla te Sausage party dolazi dokaz da jedan dan STVARNO može biti loš u novoj komediji DOBRI DEČKI.

Spider-Man - Daleko od kuće: Spider-Man - Far from home

Spider-Man - Daleko od kuće: Spider-Man - Far from home

Nakon događaja s Osvetnicima Peter Parker s prijateljima odlazi na ljetni odmor u Europu. No mirni odmor im prekida opasni Mysterio.

Nebeska tema

Nebeska tema

Nebeska tema” scenarista i redatelja Mladena Matičevića je dugometražni dokumentarni film sa elementima igranog filma. U njemu sudjeluju najznačajniji autori ex-Yu prostora, koji su specijalno za ovu priliku snimili (i u filmu izvode) nove verzije pjesama Vlade Divljana.

Anna

Anna

Vizionarski redatelj fillmova Peti element i Lucy, Luc Besson, donosi novi ljetni blockbuster - Anna, s ruskim supermodelom u glavnoj ulozi.

Ljubavnik na Francuski način: How to be a French lover

Ljubavnik na Francuski način: How to be a French lover

Film 'How to be a French lover' je francuska komedija koja će vas nasmijati do suza.

2345678 Sljedeća stranica »