Novi filmovi online - pregled

Wonder Woman

Wonder Woman

Wonder Woman je najpopularniji ženski lik u američkom stripu. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirana je od strane Dr. Williama Moultona Marstona, američkog psihologa, feministe i strip autora.

Smisao života jednog psa: A Dogs Purpose

Smisao života jednog psa: A Dogs Purpose

Film je zasnovan na istoimenom bestselleru W. Brucea Camerona ‘Smisao života jednog psa’. Film je režirao Lasse Hallström kojeg poznajemo po brojnim uspješnicama kao što su ‘Čokolada’ i ‘Lov na losose u Jemenu’

Brzi i žestoki 8: Fast & Furious 8

Brzi i žestoki 8: Fast & Furious 8

Na krilima filma Brzi i žestoki 7 iz 2015. godine, jednog od najbržih filmova koji je dosegao milijardu dolara na svjetskom box-officeu i šestog najvećeg naslova svih vremena, dolazi novo poglavlje najpopularnijeg serijala: Brzi i žestoki 8.

Štrumfov: Skriveno selo - Smurfs: The Lost Village

Štrumfov: Skriveno selo - Smurfs: The Lost Village

Štrumpfovi se vraćaju - bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika 'Štrumpfovi: Skriveno selo' u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled!

The Bye Bye Man

The Bye Bye Man

Od producenata filmova Oculus i Stranci dolazi novi horor koji led krv u žilama. Ljudi čine neopisiva djela svaki dan. Što ako se izvor tog zla krije u njemu

Škrtica!: Radin!

Škrtica!: Radin!

Talentirani, četrdesetogodišnji violinist François Gautier je škrt! Ima točno određeno vrijeme koje provodi tuširajući se, naravno u hladnoj vodi. Uličnu rasvjetu koristi da bi osvjetlio svoju sobu. Gleda susjedov TV dalekozorom. Priprema točno određenu dužinu toalet papira za buduću upotrebu.

Mali šef: The Boss Baby

Mali šef: The Boss Baby

DreamWorks Animation i redatelj filma Madagaskar, Tom McGrath, pozivaju vas da upoznate najneobičniju bebu. Mali šef je urnebesna, univerzalna priča o bebi koja nosi odijelo, aktovku i ponaša se kao šef.

Power Rangers

Power Rangers

Produkcijska kuća Saban’s donosi zabavni, znanstveno fantastični film nastao prema akcijskoj televizijskoj seriji o pet superjunaka - Power Rangers.

Američka Pastorala: American Pastoral

Američka Pastorala: American Pastoral

Priča nastala prema romanu autora Philipa Rotha, za kojeg je osvojio prestižnog Pulitzera, AMERIČKA PASTORALA prati američku obitelj tijekom nekoliko desetljeća, kad njihovu idilu uzdrmaju socijalni i politički nemiri, koji će zauvijek promijeniti strukturu američke kulture. Film se temelji na istinitim događajima.

Planetarij: Planetarium

Planetarij: Planetarium

Prekrasna snovita drama s Natalie Portman u glavnoj ulozi koja je uspjela dočarati pravu filmsku magiju svojom glumačkom izvedbom.

123456 Sljedeća stranica »