Novi filmovi online - pregled

Ta luda vjenčanja2: Serial Bad Weddings 2

Ta luda vjenčanja2: Serial Bad Weddings 2

Claude i Marie Verneuil suočavaju se s novom krizom. Njihova četiri zeta Rachid, David, Chao i Charles odlučili su sa svojim obiteljima napustiti Francusku da bi okušali sreću u inozemstvu.

Shazam!

Shazam!

Redatelj filma Annabelle: Početak donosi adaptaciju stripa iz DC svemira sa Zacharyjem Levijem u ulozi netipičnog superjunaka Shazama i Markom Strongom u ulozi glavnog negativca.

Pokémon detektiv Pikachu: Pokémon detective Pikachu

Pokémon detektiv Pikachu: Pokémon detective Pikachu

Pokemon groznica i dalje trese svijet i neće tako brzo prestati, jer stiže prva živa Pokémon avantura sa popularnim Ryanom Reynoldsom u ulozi legendarnog Pikachua.

Do kraja smrti

Do kraja smrti

Mozaik priča isprepletenih ljudskih sudbinama, pri pokušaju zatvaranja kruga u potrazi za ljubavlju, srećom, opraštanjem i značenju floskule 'i živjeli su sretno do kraja života'.

Benov povratak: Ben Is Back

Benov povratak: Ben Is Back

U Badnje jutro, 19-godišnji Ben Burns (Lucas Hedges) na iznenađenje svoje obitelji neočekivano dolazi kući, u njihov luksuzni dom smješten u predgrađu.

Zavedi me ako možeš: Long shot

Zavedi me ako možeš: Long shot

Od kreatora urnebesnih komedija: Susjedi iz pakla i Zalomilo se! Dobitnica nagrade Oscar Charlize Theron i Seth Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svijet politike.

The shiny shrimps

The shiny shrimps

Matthias Le Goff, zlatni olimpijac u zalasku svoje karijere, u TV prijenosu daje homofobnu izjavu. Njegova kazna je: treniranje Shiny Shrimpsa, kičastog amaterskog gay vaterpolo tima.

Greta

Greta

Mlada žena sprijateljila se s usamljenom udovicom koja skriva mračan i smrtonosan plan prema njoj.

Poms

Poms

Film 'Poms' je komedija o grupi žena koje formiraju skupinu navijačica u njihovoj mirovinskoj zajednici te time pokazuju da nikada nije kasno da ostvarite svoj san.

Ugly Dolls

Ugly Dolls

Animirana muzička pustolovina inspirirana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001.godine.

1234567 Sljedeća stranica »