Novi filmovi online - pregled

Moj osobni rat: A Private War

Moj osobni rat: A Private War

Biografska drama o tragično preminuloj ratnoj reporterki Marie Colvin koju je utjelovila nominirana za nagradu Oscar® Rosamund Pike.

Kako uloviti neženju: Destination Wedding

Kako uloviti neženju: Destination Wedding

Keanu Reeves i Winona Ryder ponovo zajedno u romantičnoj komediji.

Instant obitelj: Instant Family

Instant obitelj: Instant Family

Dirljiva, duhovita, topla i autentična priča nadahnuta stvarnim događajima iz života redatelja Seana Andersa. Instant obitelj je komedija koja će vas nasmijati, dirnuti, iznenaditi, izazvati suze, zavući vam se pod kožu i o njoj dugo nećete moći prestati misliti.

Leptir: Papillon

Leptir: Papillon

'Hey you bastards I'm still here' - legendarna je rečenica iz filma Papillon iz 1973. godine. Remake je baziran na klasiku Henrija Charriera poznatog kao Leptir, koji je krivo optužen za ubojstvo i osuđen na doživotni zatvor.

Koja je ovo država

Koja je ovo država

Komedija apsurda u kojoj možete vidjeti sve ono što ne želite vidjeti o Hrvatskoj.

Hladna osveta: Cold Pursuit

Hladna osveta: Cold Pursuit

Liam Neeson je glavna zvijezda napetog trilera koji je temeljen na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom 'In Order of Disappearance'.

Suspiria

Suspiria

Tama se nadvija nad središtem svjetske, novo-obnovljene plesne kompanije, a koja prijeti u potpunosti obuzeti njezinu umjetničku direktoricu (Tilda Swinton), ambicioznu mladu plesačicu (Dakota Johnson) i psihoterapeuta u žalosti (Lutz Ebersdorf).

Nestali: Keepers

Nestali: Keepers

Film se temelji na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterij Flannanskog otočja. Radi se o jednom od najvećih misterija u škotskoj povijesti koji stručnjaci nisu posve uspjeli riješiti sve do danas.

Miljenica: The Favourite

Miljenica: The Favourite

Novi film priznatog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa, sa čak pet nominacija za Zlatni globus.

Colette

Colette

Nakon što se udala za uspješnog parižanina poznatog pod imenom 'Willy' (Dominic West), Sidonie-Gabrielle Colette (Keira Knightley) napušta svoj dom u kojem je provela djetinjstvo kako bi živjela u Pariz - mjesto gdje se spajaju intelekt i umjetnički glamur.

1234567 Sljedeća stranica »