Novi filmovi online - pregled

Skandalozno ponašanje: Misbehaviour

Skandalozno ponašanje: Misbehaviour

Godine 1970. natjecanje Miss svijeta održano je u Londonu, a domaćin ceremonije bio je američki legendarni komičar Bob Hope. U to je vrijeme natjecanje Miss svijeta s preko stotinu milijuna gledatelja bio najgledaniji televizijski program na svijetu.

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC kino hita iz 2017. godine koji je postao akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena. I ovaj je film režirala Patty Jenkins.

Bijesan: Unhinged

Bijesan: Unhinged

Oscarom nagrađeni Russell Crowe u eksplozivnom psihološkom trileru temeljenom na nečemu što smo svi iskusili. Kad banalna prometna svađa eskalira, borba za život postaje nemilosrdna i nepredvidljiva.

Mulan

Mulan

Spektakularna epska priča o legendarnoj kineskoj ratnici Mulan.

Tenet

Tenet

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcijski blockbuster koji je režirao i napisao fantastični Christopher Nolan, poznat po mega uspješnicama Početak, Memento, Batman trilogija, Dunkirk, Interstellar…Radi se o jednom od najskupljih filmova ikad snimljenih.

Break The Silence - Presona

Break The Silence - Presona

Film će vam otkriti nešto što do sada nisu pokazali te s posebnom pažnjom prikazuje svakog člana benda. Govore jedni o drugima, otkrivaju male tajne s ciljem da se prihvate i u drugačijem svjetlu.

Greenland

Greenland

Redatelj velikih akcijskih uspješnica Pad anđela i Doušnik donosi katastrofični spektakl koji prati dramu čovječanstva i običnog čovjeka pred armagedonom.

Poslije svega - Sudar: After We Collided

Poslije svega - Sudar: After We Collided

Nastavak velike uspješnice serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

Pinokio: Pinocchio

Pinokio: Pinocchio

Vjerna filmska adaptacija slavne priče o drvenoj lutki koja će oživjeti uz pomoć siromašnog i usamljenog rezbara drveta.

Soba želja: The Room

Soba želja: The Room

Glumica i model Olga Kurylenko, najpoznatija po ulozi Bondove djevojke u filmu Zrno utjehe, u ovoj Sci-Fi drami glumi majku kojoj se ostvaruje svaka materijalna želja, ali sve što ona želi je dijete koje je izgubila.

1234567 Sljedeća stranica »


Popularno na blogu