Novi filmovi online - pregled

Kralj lopova: King of Thieves

Kralj lopova: King of Thieves

Poznati lopov u mladosti, udovac Brian Reader, 77. godina, okuplja bandu kriminalaca i smišlja neviđenu pljačku tvrtke Hatton Garden Safe Deposit.

Robin Hood

Robin Hood

Ovaj epski lopov i ratnik već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.

Kursk - Prokletstvo dubina

Kursk - Prokletstvo dubina

Film je nastao prema knjizi Roberta Moorea A Time to Die, istinitoj priči o katastrofi koja je zadesila podmornicu Kursk.

Asterix - Tajna čarobnog napitka: Asterix - The Secret of the Magic Potion

Asterix - Tajna čarobnog napitka: Asterix - The Secret of the Magic Potion

Na filmska se platna vraćaju Asterix i Obelix, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

Glazbena ljubav:  Juliet, Naked

Glazbena ljubav: Juliet, Naked

Snimljen prema romanu 'Juliet, gola' megapopularnog književnika Nicka Hornbyja, film 'Glazbena ljubav' je komična priča o životu i novim životnim prilikama.

Whitney

Whitney

Whitney je dokumentarni film o životu i karijeri legendarne pjevačice Whitney Houston. Obitelj, prijatelji i kolege pričaju o njenom životnom stilu koji se odvijao ispred i iza kamera i reflektora.

Aquaman

Aquaman

Aquaman je još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. U glavnoj ulozi je Jason Momoa a film je režirao James Wan, poznat po franšizi Prizivanja i Brzi i žestoki.

Povratak Mary Poppins: Mary Poppins Returns

Povratak Mary Poppins: Mary Poppins Returns

U Disneyjevom Povratku Mary Poppins, Emily Blunt (Djevojka u vlaku, U šumi) glumi savršenu dadilju s jedinstvenim čarobnim vještinama koja čak i rutinski zadatak može pretvoriti u nezaboravnu, fantastičnu avanturu.

Bitka svih bitaka: Air Strike

Bitka svih bitaka: Air Strike

Tijekom II.Svjetskog rata, u nemogućim uvjetima, nedostatku sredstava, oružja i iskustva, Kinesko ratno zrakoplovstvo hrabro se borilo protiv snažne Japanske carske vojske.

Aleksi

Aleksi

Prvi hrvatski film za milenijalce prati 28-godišnju Aleksi koja nakon završetka studija ne uspijeva pronaći posao pa je prisiljena vratiti se pod roditeljski krov.

891011121314 Sljedeća stranica »