Novi filmovi online - pregled

Kada mlada dadilja dobije ponudu da vodi brigu o dvoje djece koji su ostali siročad nakon smrti roditelja, naizgled sasvim jednostavan posao počinje otkrivati mračne tajne.

Nevidljivi čovjek: The Invisible Man

Nevidljivi čovjek: The Invisible Man

'Ono što ne možeš vidjeti može te ozlijediti'. To će na vlastitoj koži osjetiti dobitnica Emmy-ja Elisabeth Moss (Mi, Sluškinjine priče) u novom trileru Nevidljivi čovjek koji dolazi iz produkcijske kuće Blumhouse.

Mutne vode: Dark Waters

Mutne vode: Dark Waters

Velika glumačka imena u filmu temeljenom na istinitoj priči o borbi male zajednice protiv velikog zagađivača okoliša, jedne od najmoćnijih korporacija na svijetu.

Još uvijek vjerujem: I Still Believe

Još uvijek vjerujem: I Still Believe

Nadahnjujuća priča godine o kršćanskoj muzičkoj zvijezdi, Jeremyju Campu i njegovom ljubavnom putovanju i gubitku.

Cats

Cats

Radi se o filmskoj adaptaciji popularnog mjuzikla Andrew Lloyda Webbera Cats i odabranim pjesmama T.S. Eliota nadopunjenim s vrhunskim plesačima i plesnim koreografijama pod vodstvom nagrađivanog koreografa Andy Blankenbuhlera.

21 most: 21 Bridges

21 most: 21 Bridges

Američki glumac Chadwick Boseman, najpoznatiji po ulogama u blockbusterima Avangers i Black Panther, u ovom napetom trileru glumi policajaca koji traga za ubojicama svojih kolega. Redatelj filma je Brian Kirk, najpoznatiji po serijalu Game of Thrones.

#ZaNju: #Iamhere

#ZaNju: #Iamhere

Nova feel-good komedija autora hita Glas obitelji Belier podsjetit će nas koliko je važno da odvojimo vrijeme za sebe, da budemo otvoreni za druge i cijenimo ljepotu koja nas okružuje.

1917

1917

Oscarom nagrađeni redatelj Sam Mendes, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, Skyfall i Spectre, predstavlja spektakl o Prvom svjetskom ratu jednostavnog naziva 1917.

Doušnik: The Informer

Doušnik: The Informer

Tri sekunde je film temeljen na istoimenom romanu iz zajedničkog pera nagrađivanog novinara i bivšeg kriminalca. Producenti filma su poznati po uspješnicama poput The Town, Sicario i John Wick.

Časnik i špijun: An Officer and a Spy

Časnik i špijun: An Officer and a Spy

Dana 5. siječnja 1895. godine mladi kapetan u usponu, Alfred Dreyfus, optužen je za špijuniranje za Njemačku te osuđen na doživotnu robiju koju će provesti u kuli na Vražjem otoku.

1234567 Sljedeća stranica »