Novi filmovi online - pregled

Trostruki dobitnik nagrade Oscar, James Cameron (Avatar, Titanic) i vizionar Robert Rodriguez (Sin City) stvorili su novu klasičnu junakinju u filmu Alita - Anđeo borbe.

Dječak oluje: Storm Boy

Dječak oluje: Storm Boy

Storm Boy je priča temeljena na bezvremenskoj australskoj noveli Colina Thielea o najneobičnijem ali bezuvjetnom prijateljstvu. Glavnu ulogu tumači Geoffrey Rush, dobitnik nagrade Oscar.

Glass

Glass

Scenarist i redatelj M. Night Shyamalan spaja priče dvaju svojih prethodnih hitova - Neslomljivi (2000) i Podvojen (2016) - u novom stripovskom trileru Glass.

Nespojivi: The Upside

Nespojivi: The Upside

Francuski film Nedodirljivi iz 2011. godine je polučio nevjerojatan uspjeh u kino dvoranama diljem svijeta, a ove godine gledamo remake verziju s velikim zvijezdama - Kevinom Hartom, Nicole Kidman i Bryanom Cranstonom.

Moj osobni rat: A Private War

Moj osobni rat: A Private War

Biografska drama o tragično preminuloj ratnoj reporterki Marie Colvin koju je utjelovila nominirana za nagradu Oscar® Rosamund Pike.

Kako uloviti neženju: Destination Wedding

Kako uloviti neženju: Destination Wedding

Keanu Reeves i Winona Ryder ponovo zajedno u romantičnoj komediji.

Instant obitelj: Instant Family

Instant obitelj: Instant Family

Dirljiva, duhovita, topla i autentična priča nadahnuta stvarnim događajima iz života redatelja Seana Andersa. Instant obitelj je komedija koja će vas nasmijati, dirnuti, iznenaditi, izazvati suze, zavući vam se pod kožu i o njoj dugo nećete moći prestati misliti.

Leptir: Papillon

Leptir: Papillon

'Hey you bastards I'm still here' - legendarna je rečenica iz filma Papillon iz 1973. godine. Remake je baziran na klasiku Henrija Charriera poznatog kao Leptir, koji je krivo optužen za ubojstvo i osuđen na doživotni zatvor.

Koja je ovo država

Koja je ovo država

Komedija apsurda u kojoj možete vidjeti sve ono što ne želite vidjeti o Hrvatskoj.

Hladna osveta: Cold Pursuit

Hladna osveta: Cold Pursuit

Liam Neeson je glavna zvijezda napetog trilera koji je temeljen na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom 'In Order of Disappearance'.

1234567 Sljedeća stranica »