Sastojci
250 g hrenovki
4 jaja
200 g kukuruza šećerca
250 g paprika
400 g rajčica
250 g krastavaca
200 g sira (gaude ili trapista)
70 g uimske kobasice
200 g tjestenine (penne rigate)
100 g majoneze
1 žlica blagog ketchupa
sol
Priprema
- Skuhajte hrenovke i jaja. Hrenovke narežite na ploške, jaja na kockice, dodajte ocijeđen kukuruz, paprike narezane na kockice, rajčicu oguljenu i narezanu na kockice, krastavac prerezan i narezan na ploške.
- Sir narežite na kockice, a salamu na ploške pa na manje komade.
- Tjesteninu skuhajte, ohladite, dodajte je ostalim sastojcima, posolite i promiješajte.
- Majonezu i ketchup pomiješajte i umiješajte u salatu
- Mješavinu majoneze i ketchupa najbolje je umiješati u salatu neposredno prije posluživanja.
Poslužiti hladno!
Dobar tek.