Objavljeno 27.03.2019.

Vinska infuzijska kava - savršen spoj za ljubitelje dva popularna pića

Zahvaljujući kompaniji smještenoj u gradu Napa Valley (Kalifornija) kava je spojena s napitkom koji je mnogima uz nju jedan od najdražih.

Molinari Private Reserve je novi proizvod koji kavu upotpunjuje s vinom. Zrna kave se sjedinjuju s crnim vinom kako bi zrna upila okuse, a zatim se suše i peku na uobičajen način.

Sve je započelo kao jedinstven eksperiment koji je trebao spojiti dva najdraža pića u regiji. Bile su potrebe dvije i pol godine kako bi se mješavina usavršila.

Kavu možete piti kao crnu, latte ili espresso, a dodavanjem mlijeka kavi još više se opušta okus vina. Rezultata je bogata kava puna kreme s notom borovnice (bez alkohola).

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

GREAT ILLUMINATI IIIORDER 22.08.2019.:

Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI Sjedinjenim Državama i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu ILLUMINATI NALOGA gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlo bogatstva i sreće bez bilo kakva žrtva krvi. I tijekom godina imamo svjetske vođe, MILIJUNARIJE, milijardere, naučnike, SUPERSTARE i sva djela života, svi ste dobrodošli u svoju rasu, religiju i etničku pripadnost, DOBRODOŠLI VAM Dvorana slave i dobrote.
Ljubazno nam pišite na naš privatni mail: greatilluminate99@gmail.com

Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE.

Donald Rodgers 18.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova. Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: joinilluminati66@gmail.com ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt: +33751412396.

Komentiraj