Objavljeno 07.05.2019.

Torta bogata okusima - Kasandra

Fantastična kasandra torta će vas oduševiti spojem okusa čokolade, kokosa, lješnjaka i čokoladnih bananica u kombinaciji od tri kore i tri kreme.

Sastojci:
- 12 bjelanjaka
- 30 dkg šećera
- 6 žlica brašna
- 10 dkg kokosa
- 5 dkg naribane čokolade
- 10 dkg mljevenih lješnjaka

Krema:
- 12 žutanjaka
- 25 dkg šećera
- 4 vrećice pudinga od vanilije
- 1 l mlijeka
- 25 dkg maslaca
- 5 kom nasjeckanih čoko bananica
- 10 dkg otopljene čokolade
- 10 dkg mljevenih lješnjaka

- Po želji 0,5 l vrhnja za šlag

Priprema:

Kore:
- Izmiksajte 4 bjelanjka sa 10 dkg šećera u čvrsti snijeg pa lagano dodajte 10 dkg kokosa pomiješanog sa 2 žlice brašna, pecite 17 - 20min na 180 stupnjeva.
- Za drugu koru izmiksajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte naribanu čokoladu sa 2 žlice brašna.
- Za treću kosu u izmiksane bjelanjke sa šećerom dodajte 10 dkg mljevenih lješnjaka sa 2 žlice brašna.

Kreme:
- Izmiksajte 12 žumanjaka sa 25 dkg šećera + 4 pudinga od vanilije i 2 dcl mlijeka, a ostalih 8 dcl mlijeka stavite zagrijati pa u to mlijeko ukuhajte pripremljenu smjesu do željene gustoće. Pustite da se ohladi.
- U ohlađenu kremu dobro umiksajte pjenasto razrađeni maslac pa kremu podijelite na 3 jednaka dijela. 
- Pripremite 5 nasjeckanih čoko bananica, 10 dkg otopljene čokolade i 10 dkg krublje mljevenih lješnjaka (za tri kreme).
- Izradite šlag.

Slaganje:
1. Kokos kora
2. Krema s čoko bananicama
3. Čokoladna kora
4. Čokoladna krema
5. Lješnjak kora
6. Lješnjak krema

Ukrasiti šlagom po želji.

Izvor: coolinarika

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Donald Rodgers 18.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova. Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: joinilluminati66@gmail.com ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt: +33751412396.

gonzalezandresloan 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj