Objavljeno 10.05.2019.

Prhki kolač s jabukama koji se topi u ustima

Mnogo je varijanti kolača s jabukama, ali ovaj nas je naprosto oduševio. Prhki kolač s jabukama koji se topi u ustima oduševiti će i vaše nepce.

Sastojci

Tijesto
250 grama brašna
200 grama šećera
1 prašak za pecivo
200 grama maslaca

Punjenje
7-8 velikih jabuka
50 grama maslaca
malo soka od jabuka

Priprema
Suhe sastojke sjedinite za dodajte maslac. Sve zajedno miješajte dok ne dobijete kompaktnu smjenu. Podijelite tijesto na dva dijela. Jedan dio razvaljajte i stavite na podlogu u kojoj ćete peći kolač (obavezno s papirom za pečenje) te stavite u prethodnu zagrijanu pećnicu (200 stupnjeva) na 8 minuta.

Dok se prvi dio tijesta lagano peče pripremite punjenje. Maslac stavite u posudu na pećnicu da se otopi, dodajte jabuke (jabuke mogu biti izrezane na kockice, na ploškice ili pak izribane) i sok od jabuka. Prokušati 5 minuta i stavi sa strane.

Izvaditi tijesto iz pećnice, poredati jabuke na njega te drugi dio tijesta izmrviti po jabukama. Vratiti u pećnicu i peći još 45 minuta.

Po želji u jabuke možete dodati šećer i cimet.

Kada je kolač gotov, ostavite ga da se malo ohladi, pospite šećerom u prahu i poslužite.

Foto: pinterest
M.D.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Donald Rodgers 18.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova. Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: joinilluminati66@gmail.com ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt: +33751412396.

Gonzalez Andres 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj