Sastojci
za okrugli kalup 23-25 cm
cca 200 g keksa po želji
1/3 margarina
3 žlice šećera
2 - 3 banane
nekoliko žlica nutelle
1 puding od vanilije
250 ml mlijeka
500 ml slatkog vrhnja
malo naribane čokolade
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva.
- Kekse smeljite u multipraktiku i dodajte rastopljeni margarin i šećer.
- Kalup namastite i dobro utisnite smjesu keksa.
- Pecite u pećnici cca 5 - 8 minuta.
- Ohladite.
- Narežite banane na kolutove (stavite na njih malo limunovog soka da ne potamne) i ugrijte nutellu.
- Namažite podlogu od keksa s nutellom, poslažite banane.
- U posudi izmiksajte instant puding s 250 ml mlijeka i 250 ml slatkog vrhnja i izlijte na banane.
- Istucite slatko vrhnje, prelijte preko pudinga i ukrasite naribanom čokoladom.
Servirajte hladno.