Upravo su te tri neobične lokacije pobijedile u natječaju 'PIKaso roštilja umjesto tebe' i zaslužile prave fešte te posjet umjetnika roštilja - popularnog Pavla PIKasa.
Prvi je posjet organiziran u sklopu brodogradilišta, a kad se spoje marenda i roštilj rezultat su siti i zadovoljni zaposlenici kojima je PIKaso pripremio prava remek jela. Najluđe roštiljanje nastavilo se u čamcu koji je plovio dravskim meandrima, a veseli Slavonci su u kanuima doplovili po ćevape. Pikasova turneja završena je, ni više ni manje, nego na traktoru s prikolicom gdje se uz roštilj slavio međimurski sedamdeseti rođendan.
Sve ekipe guštale su u vrhunskim grill specijalitetima iz Volim roštilj asortimana – ćevapima, kobasama, pljeskavicama i mariniranim rebrima. Ljeto je idealno doba za roštiljanje pa ne čudi stoga ni podatak da se samo za vrijeme ljetnih mjeseci, pojede preko 34 milijuna PIK ćevapa i preko 11 milijuna PIK kobasica.