Objavljeno 14.12.2017.

Novi proizvod PIK Vrbovca stvoren za blagdanski stol

Novi proizvod je nastao na inicijativu zaposlenika PIK Vrbovca koji je htio da okus domaće Pečenke bude dostupan svima u današnjem užurbanom tempu kada imamo sve manje vremena za pripremu tradicionalnih jela.

Tvrtka PIK Vrbovec kontinuirano potiče sudjelovanje zaposlenika u kreiranju novih proizvoda, a rezultati takve poslovne politike vidljivi su kroz čest plasman novih, inovativnih proizvoda. 

'PIK Vrbovec osluškuje želje i potrebe potrošača te redovito na tržište plasira nove, vrhunske delicije,  istaknuo je Boris Jaranović, direktor marketinga PIK Vrbovca. 'Blagdani su vrijeme koje rado provodimo u krugu dragih ljudi, sretni smo što ćemo i ovog Božića biti dio obiteljskog stola te ga obogatiti Pečenkom čiji će domaći okus osvojiti i najzahtjevnija nepca.'

Pečenku čini posebnom način pripreme koji joj daje specifični domaći okus pečenja popraćen zapečenom ukusnom koricom. Proizvodnja ovakve vrste Pečenke moguća je zbog jedinstvene tehnologije pečenja koja je moguća zahvaljujući prošlogodišnjoj investiciji u proizvodnju od 2,6 milijuna kuna. Prednost Pečenke je i to što se može pripremiti na više načina i poslužiti u raznim prigodama, bilo da je riječ o platama i sendvičima ili svečanom blagdanskom ručku. 

Tri su načina posluživanja Pečenke:
1. Kupljena ili narezana na šnite odmah je spremna za konzumaciju
2. Šnite Pečenke možete također zagrijati u mikrovalnoj ukoliko preferirate topla jela
3. Dodatno zapečena u pećnici, 40  minuta na 200 stupnjeva celzijusa, Pečenka postaje idealan obrok za blagdanski stol

Ovog prosinca Domaću Pečenku će predstaviti vrsni znalci i kuhari, a svi posjetitelji moći će ju kušati na degustacijama koje će biti upriličene vikendima tijekom prosinca u trgovinama Super Konzuma. Domaća Pečenka vrhunska je mesna delicija i pravi odabir za druženje s obitelji i prijateljima, na vama je samo odabrati na koji način ćete ju poslužiti.

PR članak





Povezani sadržaj



Komentiraj