Objavljeno 12.11.2019.

Novi namaz iz Zvijezdine linije odgovara i veganima

Omegol namaz s bučinim uljem novi je proizvod iz Zvijezdine funkcionalne linije Omegol. Ukusno bučino ulje odlično se spaja s namazom koji u sebi sadrži korisne omega-3 masne kiseline.

Dolazi u pakiranju od 225 grama i praktično je rješenje za pripremu brzog, a nutritivno bogatog obroka, te se može koristiti i kao dodatak jelima. 

'Omegol s bučinim uljem spaja sve prednosti bučinog ulja i namaza bogatog zdravim masnoćama, a ne sadrži namirnice životinjskog porijekla i vjerujemo da će biti odličan izbor za doručak, ali i inspiracija za pripremu obroka, a riječ je novom proizvodu iz naše funkcionalne linije Omegol na koju smo iznimno ponosni', izjavila je Jasna Pulić, rukovoditeljica odjela marketinga u Zvijezdi. 

Zvijezdina funkcionalna linija Omegol nastala još 2004. kao odgovor na potrebe užurbanog načina života. Sadrži korisne omega-3 masne kiseline. Linija je namijenjena svima koji vode računa o zdravoj prehrani, pri čemu je Omegol namaz jedan od prvih funkcionalnih proizvoda sa zdravstvenom izjavom na hrvatskom tržištu. 

Funkcionalna hrana je hrana koja osim svoje osnovne funkcije (prehrana organizma) ima dokazane zdravstvene prednosti koje smanjuju rizik od određenih kroničnih bolesti ili ima ciljane blagotvorne učinke izvan svojih osnovnih prehrambenih uloga. 

Omega-3 masne kiseline doprinose održavanju normalne razine kolesterola, a dodatak vitamina E pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Kao i čitava Omegol linija, Omegol namaz s bučinim uljem nosi oznaku V koju dodjeljuje Europska vegetarijanska unija (EVU) proizvodima bez sastojaka životinjskog podrijetla što potrošačima vegetarijanske i veganske prehrane omogućava da jednostavno i brzo prepoznaju i biraju proizvod za sebe. 

Uz Omegol namaz s bučinim uljem, dostupan je i Omegol original te Omegol namaz sa sjemenkama lana, a linija još sadrži i Omegol ulje koje čini izvrsnu bazu za pripremu pirjanih ili prženih jela i salata, te  Omegol majonezu koja će okusom nadopuniti svaki sendvič i salatu. 

PR članak

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj