Objavljeno 25.10.2018.

Naturavita - novi korisni i ukusni čajevi za cijeli dan

Naturavita predstavlja čak šest novih okusa čajnih mješavina najkvalitetnijih prirodnih sastojaka koji, osim što znače nove i jedinstvene okuse na hrvatskom tržištu, nastaju korištenjem sirovina biljaka koje poboljšavaju zdravlje i ublažavaju razne tegobe.

Naturavita kruška, jabuka i šljiva, aronija, jabuka i crni ribiz, acai malina, kao i Naturavita sljez, metvica, matičnjak i naranča te guarana, đumbir, čili od danas oplemenjuju već bogatu ponudu Naturavita čajeva.

'Sa svim našim znanjem o čajevima,  prepoznavanjem onoga što naši korisnici žele, kao i bogatim domaćim i međunarodnim iskustvom, uvijek se trudimo donositi najnovije trendove u industriji čaja u Hrvatskoj. Siguran sam da vas nismo razočarali s našim novim okusima, a u svakoj sezoni možete od nas očekivati još veći angažman, zato ćemo sljedeće godine još hrabrije zakoračiti prema novim okusima' - naglasio je Denis Nemčević, predsjednik uprave Spider Grupe.

Novi voćni čajevi ugrijat će nadolazeće hladne jesenske i zimske dane od jutra do večeri i vjerujemo kako će postati dio čajnog kutka u svakom domu. Čajoljupci pripremite se za oduševljenje! Naturavita čaj kruška, jabuka, šljiva vraća vas u vesele dane djetinjstva, a slatka kombinacija okusa ugrijat će svaki bezbrižni dan naših najmlađih koji svoje uspomene tek grade. Kombinacija nove Naturavita čajne mješavine aronija, jabuka i crni ribiz, osim što donosi bogat okus jeseni u šalici čaja, sadrži i aroniju, često nazivanu super namirnicom koja može ojačati vaš organizam. Acai, purpurne bobice već godinama poznate kao super voće i malina svojim svježim okusom i mirisom, donose kombinaciju koja će vam savršeno odgovarati u svakom trenutku dana.

Posebno smo ponosni na naša tri nova okusa Naturavita funkcionalnih čajeva čiji sastojci su poznati da na prirodan način doprinose stanju vašeg organizma i mogu ublažiti neke zdravstvene tegobe. Sljez doprinosi stanju dišnog sustava što često mnogima može koristiti u hladnijim mjesecima, a kombinacija metvice, matičnjaka i naranče doprinosi vašim trenucima opuštanja te bržem utonuću u svijet snova. Ipak nakon dobrog sna slijede mnoge obaveze, a vašoj vitalnosti blago ljuta, no vrlo egzotična kombinacija guarana, đumbir, čili mogu doprinijeti na najbolji način, a to je - prirodan način. 

'Naših šest novih okusa čajeva volimo opisivati kao 'korisne i ukusne'. Ponosni smo na svaku novu mješavinu u koje smo uključili  i voćke budućnosti te još mnogo toga, a posebno nas veseli novi dizajn kutija kojima smo čajeve još više približili našim kupcima. Ono što Naturavitu čini jedinstvenom također su i aroma omotači koji čuvaju okuse i mirise naših čajeva čak i nakon isteka roka trajanja, a istovremeno su vrlo praktični jer ih možete koristiti kad god i gdje god želite' - istaknuo je Branko Kičema, brand manager Spider Grupe.

Kontinuirano pomicanje granica okusa, kvalitete i inovativnosti ono su što Naturavitu čini jamcem najboljih prirodnih proizvoda na tržištu. Spider grupa d.o.o. na domaćem i stranom tržištu znači ime za vrhunsku kvalitetu uzgoja, prerade i opremanja proizvoda na bazi ljekovitih i aromatičnih biljaka. Upravo je Naturavita dio te obitelji. Njegovanjem ekološke proizvodnje te opravdavanjem najviših standarda kvalitete čajeva najboljih okusa i mirisa iz godine u godinu činimo svoje čajeve, razna ulja i ostale proizvode boljima.

PR članak

Povezani sadržajKomentiraj