Objavljeno 24.06.2019.

Najbolji i neophodan izbor doručka

Mnogima od nas doručak nije na pameti u ranim jutarnjim satima, dok pokušavamo uhvatiti još koju dodatnu minutu sna.

Dijabetičarka Krista Yoder ističe važnost doručka i uključivanje proteina u obrok koji sprječavaju osjećaj gladi koji se javlja nakon jutra.

Ako doručkujete samo ugljikohidrate vaš je metabolizam isključen cijelog dana. Bitno je što jedete i koliko jedete. Dan treba započeti s proteinima.

Proteine ćete pronaći u mesu i ribi, a ako vam je to sve previše za doručak jednostavno si pripremite jaja sa sirom i voćem sa strane. Tako će vaš želudac biti sit do ručka.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj